NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Huren garandeert perfect werkend materiaal en beheersbare kosten.

Huren garandeert perfect werkend materiaal en beheersbare kosten.

De verhuur van gespecialiseerde tuin- en grondverzetmachines zit de laatste jaren volop in de lift. Begrijpelijk: waarom zou je een dure machine kopen voor opdrachten waar je niet dagelijks mee te maken krijgt? Huurland, het honderd procent Belgisch familiebedrijf met tien filialen in Vlaanderen, speelt perfect in op de trend en biedt de groenprofessional een ruim aanbod, waardoor die het eigen vermogen niet moet aanspreken.

Nieuwigheden

Het Huurland-aanbod voor de groenprofessional omvat een breed gamma aan  machines voor onderhoud en aanleg van tuinen, machines voor grondverzet en machines voor bos-en snoeiwerken. Zo kan u kiezen uit minigravers van 1 tot 13 ton, of een nieuwe 2,5 ton dumper op rupsen, om grote hoeveelheden aarde te verplaatsen. Het gamma tuinmachines werd onlangs uitgebreid met een nieuwe reeks hakselaars op rupsen of wielen, voor het verhakselen van hout tot 16 centimeter diameter. Of zoekt u eerder een hoogwerker, of een nieuwe spinhoogwerker tot 26 meter, ideaal voor snoeiwerken aan hoge bomen? Bovendien zijn alle machines van betrouwbare topmerken, wat hun zekerheid en performantie uiteraard ten goede komt.

Waarom huren?

Het is onmogelijk om voor elke job altijd het juiste materiaal te kopen. Zo is er bijvoorbeeld voor elk type job een geschikte minigraver. Dan is huren een logische keuze: u kan kiezen uit een groot aantal machines die precies geschikt zijn voor elk project en op elk moment. Wat nog meer is, u krijgt ook telkens een perfect onderhouden toestel dat duurzaam en technisch volledig up-to-date is.

Dumper voor kleinere werven.

Pro-Pass 

Speciaal voor de professionele gebruiker biedt Huurland een ‘Pro Pass’ aan. Deze geeft recht op een vaste korting van 10% bij elke huurovereenkomst. Bovendien heeft elke Pro-klant recht op regelmatige nieuwsbrieven met informatie over acties en nieuwigheden. Met de Pro-Pass kan u aanvragen om op rekening werken. U hoeft dan geen waarborg meer te betalen en kan betalen na ontvangst van de factuur.

Hakselaar 14 centimeter op trekhaak.

Stipte levering

Huurland kan elke machine snel en stipt leveren thuis of op de werf. Bij aflevering krijgt de klant een gedetailleerde en deskundige uitleg over het veilig gebruik van de machine. Klanten kunnen ook bij Huurland voordelig een aanhangwagen huren om zelf het transport van de machine te verzorgen.

Opleidingen 

Huurland organiseert ook zelf een aantal opleidingen. Zo kan u een hoogwerker- of verreikeropleiding volgen. De opleiding duurt één dag en na afloop behaalt u het attest ‘hoogtewerkermachinist”. Voor meer inlichtingen en inschrijvingen kan u terecht op de website.

Tweedehandsverkoop

Regelmatig biedt Huurland ook eerder verhuurde machines aan in de verkoop. Het gaat hierbij steeds om tweedehandsmachines in goede staat, van betrouwbare merken, met een waarborg van drie maanden. Dit geeft u alvast de mogelijkheid om een machine te kopen tegen een sterk verminderde prijs, waar u zeker nog een hele tijd kan van genieten. Kijk op de website om de nieuwste aanbiedingen te zien.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details