NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Honderdtal types grind om te voelen en te beleven
Prominent aanwezig op de stand van E.L.S. Garden: grind in alle kleuren, maten en soorten.

Honderdtal types grind om te voelen en te beleven

Met de inrichting en stijlkeuzes van een tuin kan je alle kanten op. Tenminste als je een veelheid aan materialen hebt om uit te kiezen. E.L.S. Garden staat gekend om het ruime assortiment aan tuinmaterialen. Op zijn Green-beursstand ontdek je een greep uit de brede waaier aan mogelijkheden. Dat doe je met heel wat materialen die fysiek aanwezig zijn op de stand.

Trends, innovatieve technieken en materialen, en een persoonlijke smaak. Ook bij tuinaanleg zijn het de bepalende factoren voor het ontwerp en het uiteindelijke eindresultaat. E.L.S. Garden volgt – en maakt – al decennialang de trends, als vakhandel in grote en kleine tuinmaterialen. Van verharding tot zwembadboorden, en van terrastegels tot maatwerk in natuursteen. Logisch dus dat het bedrijf niet kan ontbreken op Green in Gent.

E.L.S.Garden verdeelt ook complementaire materialen, zoals gravellock.

Grind als waterdoorlatende kameleon

Prominent aanwezig op de stand van E.L.S. Garden: grind in alle kleuren, maten en soorten. Ondertussen heeft de vakhandel een honderdtal soorten in het assortiment en dat heeft een goede reden. 

“Er is steeds meer vraag naar waterdoorlatende grondbedekkingen”, zegt Els Meynen van E.L.S. Garden. “De regelgeving ondersteunt die trend, maar ook onze vakmannen en hun klanten hebben daar steeds meer aandacht voor. Dan is grind een dankbaar materiaal, net omdat je er zoveel kanten mee uit kan. Het waterdoorlatende karakter doet geen afbreuk aan de esthetiek. En door de veelheid aan kleuren, formaten en steensoorten is er voor elke klant en voor elk project gegarandeerd een passende optie.”

Om die belofte kracht bij te zetten, brengt E.L.S. Garden heel wat grindsoorten mee naar de Green-beurs. Ideaal om de mogelijkheden te bekijken, te voelen en te vergelijken. Want enkel de echte materialen geven je een realistisch beeld van het effect op je tuinontwerp. Op de beurswand zullen ook foto’s van verschillende realisaties met deze materialen te zien zijn. Zo vertrekt u van de stand met een hoofd vol ideeën en nieuwe inspiratie voor uw eigen projecten.

Ook voor zwembaden en zwemvijvers heeft E.L.S. Garden een ruim gamma.

Ook complementaire materialen

E.L.S. Garden onderscheidt zich niet enkel door de omvang, maar ook door de volledigheid van het assortiment. Zo ontwikkelde het bedrijf zelf een gravelnet. Daarnaast kunt u kiezen voor gravellock. Het verschil zit in de grootte van de mazen. 

“Doorheen de jaren specialiseerden we ons in deze materie. Heeft een vakman of een architect vragen over een product of wil hij of zij weten wat de beste opties zijn voor een specifiek project? Dan geven we met veel plezier deskundig advies. Zoals voor de keuze van het gravelnet en de grindsoort”, zegt Els Meynen.

Op de beurswand zullen ook foto’s van verschillende realisaties met de materialen van E.L.S. Garden te zien zijn.

Behalve met het grind maakt u op de beursstand kennis met een andere succesvolle productlijn van E.L.S. Garden: de zwembadboorden. De boordstenen in graniet of blauwsteen hebben diverse neusafwerkingen. Zo is er een passend exemplaar voor elk zwembad, van organisch tot strak en modern. Els Meynen vult nog aan: “Omdat we de vakman graag optimaal bedienen, leveren we ook afwerkingsmaterialen, zoals speciale siliconen, en onderhoudsproducten mee. Uiteraard lichten we onze filosofie en ons verhaal heel graag persoonlijk toe, tijdens een ontmoeting op de beurs.  

E.L.S. GARDEN – Stand 1792
www.els-garden.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details