Platform voor de tuin- en groenprofessional

NL | FR

Thema's & Events

Hard voor vuil, zacht voor het milieu

VOOR (2) kopiëren
Voor behandeling.

23 november 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Totaaloplossingen voor vervuiling en verharding

De verontreinigingen zelf, echter, zijn een immer wederkerende probleem. Met diverse reinigingsborstels en -machines, afgestemd op tal van concrete uitdagingen, gaat Terrazza MC de strijd aan.

Tekst Elise Noyez    |    Beeld Terrazza MC

Terrazza MC biedt een professioneel gamma terrasreinigers, veegmachines en onkruidverwijderaars aan, die toelaten om het onderhoud van alle gangbare verhardingen op een chemicaliënvrije manier en met een minimum aan water uit te voeren.

Na behandeling.

Duurzaam

Duurzaamheid en ecologie zijn kernbegrippen in dit verhaal. Niet alleen maken de onkruidverwijderaars het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen overbodig, de machines zijn ook zodanig geconstrueerd dat ze zelfs met een extreem laag waterverbruik een kwalitatieve reiniging realiseren.

Ook voor de ondergrond zijn de machines mild. In tegenstelling tot een hogedrukreiniger, die voegen kan beschadigen en het oppervlak verruwt, zorgen de vorm en samenstelling van de borstels er namelijk voor dat oppervlak noch voegen tijdens de behandeling beschadigd worden. Door het aanbrengen van speciale tussenplaatjes kan de levensduur van de borstels maximaal verlengd worden. De wereldwijd gepatenteerde borstels kunnen eenvoudig gemonteerd en gewisseld worden op de degelijke, gemakkelijke hanteerbare machines.
Modulair en flexibel

De Terrazza MC totaaloplossingen zijn modulair en flexibel opgebouwd en komen zo tegemoet aan uiteenlopende noden. Er bestaan uitvoeringen voor specifieke beroepsgroepen en er zijn diverse uitwisselbare borstelkits verkrijgbaar.

Zo omvat de TMC kit voor de Terrazza MC terrasreinigingsmachine een TMC borstel met vier blokborstels, een metalen blokborstel voor zwaar onkruid in de voegen, een miniborstel voor hoeken en afwerking, en een cocosborstel voor inzepen
of inzanden.

De Geotex PRO, ontwikkeld voor telers en boomkwekers, is uitgerust met een GeoTECH borstel die mossen en algen op chemievrije wijze van gangen, looppaden, werkruimtes en teelttafels verwijdert en veilig is voor zowel woven als non-woven ondergronden en anti-worteldoeken.

Kenmerkend voor de Weedee PRO onkruidverwijderingsmachine is dan weer dat de motoren op een beperkte rotatiesnelheid draaien. In combinatie met de Terrazza wire TECH borstel wordt het onkruid daardoor niet zozeer gemaaid, maar eerder op een duurzame manier uit de ondergrond verwijderd – zonder beschadiging of projectie.

Zelfs verticaal

Voor gevels, muurtjes en afsluitingen, tot slot, is er de Wallee PRO. Door het uitschuifbaar handvat en de loskoppeling van motor en draaiend borsteldeel, is deze perfect geschikt voor het efficiënt en ergonomisch reinigen van verticale oppervlakken.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • IB-1

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details