Platform voor de tuin- en groenprofessional

NL | FR

Nieuws

Global Rent Boortmeerbeek wordt Huurland

Naamloos-5

1 september 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

De firma zoekt nieuw expansiegebied in Vlaanderen. De overname van Global Rent past binnen de ambitie van Huurland om een toonaangevende totaalaanbieder te worden voor alle materiaalnoden op de bouwwerf binnen België. 

Zelfde persoonlijke aanpak 

Pascal Ameloot, CEO en één van de drie zaakvoerders van Huurland: “Global Rent heeft dezelfde familiale structuur en waarden. Wij bieden onze klanten uitstekende verhuuroplossingen in bouw, renovatie, installatie, afwerking, aanleg en onderhoud; die bijdragen tot fier vakmanschap. Zij doen dat ook. Global Rent, vooral actief in de regio Mechelen, Leuven en de oostkant van Brussel is een gekende naam binnen de verhuurwereld. Kiezen voor Global Rent was de keuze voor een solide bedrijf, met uitgebreide klantenbasis en een bestaand marktaandeel.” 

Ook Manfred Verbeke, de eigenaar van Global Rent, is enthousiast over deze overname. “We kennen Huurland al lang als betrouwbare collega’s. We keken uit naar potentiële overnemers die op dezelfde lijn zaten. Samen met het hele team hier zetten we onze schouders onder de overname om er een succesverhaal van te maken. Onze klanten hoeven zich geen zorgen te maken: zij kunnen blijven rekenen op hun vertrouwde team, dezelfde aanpak en kwaliteitsvolle service die ze van ons gewend zijn.” 

Groeistrategie 

De overname past perfect in de groeistrategie van Huurland. De firma bouwt in de industriezone De Prijkels in Nazareth/Deinze ondertussen aan een nieuw hoofdkwartier. Naast het nieuwe hoofdkwartier met de centrale diensten biedt deze locatie ook onderdak aan een opleidingscentrum en een gloednieuw specialisatiefiliaal voor groot materiaal. Pascal Ameloot: “Onze ambitie is om een toonaangevend verhuurbedrijf te worden in Vlaanderen. We doen dit door onze vier engagementen: betrouwbaar materiaal, een hoge beschikbaarheid, goed advies en stipte afspraken. Global Rent staat voor dezelfde waarden, Net zoals wij combineren ze die ook met een familiaal karakter en persoonlijke aanpak naar klanten toe. Daarom is dit een perfecte match. Samen bouwen we verder aan ons verhaal.” 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Thomas Goossens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel je graag meer over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details