NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Genieten van uw tuin, het hele jaar door!

Genieten van uw tuin, het hele jaar door!

Met de Maluwi-overkappingen maakt u dit mogelijk. Niet alleen kunt u elk moment van het jaar in uw tuin vertoeven, deze tuinconstructie straalt ook stijl en elegantie uit. Ontdek snel alle troeven van de Maluwi. 

Maluwi: een elegant design

De combinatie van hout en aluminium is niet alleen stijlvol, hout straalt ook warmte uit. Dankzij zijn aluminium constructie en strak design past een Maluwi perfect bij elk type woning. Bovendien werken de aluminium profielen alle technieken esthetisch weg. De voetverankering en waterafvoer zijn niet meer zichtbaar na de montage.

Een tuinconstructie die niet enkel functioneel is, maar ook op esthetisch vlak in harmonie is met uw woning, creëert een meerwaarde. Steeds meer hechten we belang aan het buitenleven en houden we van een vakantiegevoel in onze eigen tuin. Bij Exterior Living kunt u terecht voor allerlei constructies en tuininrichting om die beleving te ontwerpen bij u thuis. Ga gerust met al uw tuinplannen langs bij een verdeler in uw buurt.

Lange levensduur van een Maluwi

Het hele jaar door genieten van uw tuin, jaar in jaar uit. Met een Maluwi-tuinconstructie vormt dit geen enkel probleem. De Maluwi-overkappingen zijn opgebouwd uit duurzame materialen, nl. aluminium in combinatie met hout. Aluminium heeft een lange levensduur, roest niet en vergt bovendien weinig onderhoud. De lak die men volgens de normen van Qualicoat Seaside aanbrengt, zorgt voor een sterkere weerstand van de tuinconstructie in agressievere milieus. Denk maar aan de kuststreek, of tuinen die zich dicht bij een industriegebied bevinden.

De opties houtsoorten worden eveneens zorgvuldig gekozen. Padoek is een duurzame en stabiele hardhoutsoort met een mooie natuurlijke kleur. U kan ook kiezen voor thermowood. Dit is steeds een type zachthout, bij de Maluwi zijn dat vuren of ayous, dat een verhittingsproces ondergaat. Dankzij dit proces wordt het zachthout een stuk vormvaster en beter bestand tegen vocht, schimmels en weersinvloeden. Leer hier hoe je makkelijk je constructie vormgeeft.

Een Maluwi tuinoverkapping op maat

Droomt u al jaren van een overdekte loungeruimte om te genieten van een ontbijt op een zonnige lentemorgen? Of kiest u eerder voor een poolhouse in eigen tuin? Bent u specifiek op zoek naar een duurzame carport die ook nog eens volledig past bij de stijl van uw woning? Van overdekt terras tot buitenlounge, de mogelijkheden zijn legio.

De Maluwi overkappingen vindt u in allerlei toepassingen. Hij is modulair en past zich volledig aan uw wensen aan. Stel uw eigen constructie samen door basismodules te combineren en te personaliseren met wanden en panelen in verschillende materialen. Ontdek hier de vele mogelijkheden tot personalisatie of ga langs bij een verdeler in uw buurt.

Overkapping met zonnewering

Liever geen fris windje, of net graag wat verkoeling op hete zomerdagen? Neem dan optioneel een automatische zonnewering bij uw Maluwi terrasoverkapping. Het screen sluit volledig aan op de constructie en kan op die manier perfect achteraf nog geplaatst worden. Maak uw keuze uit een collectie van 13 stijlvolle kleuren en een besturingssysteem via een app op uw smartphone of 1-kanaalsafstandsbediening. Alles om het uzelf aangenaam te maken in uw droomtuin.

Een Maluwi bouwt u naar uw wensen op. Laat uw creativiteit de vrije loop, de keuze in functionaliteit en esthetiek is volledig aan u. Vraag hier uw inspiratiebrochure aan of neem contact op met een verdeler voor meer info.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details