NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Emissievrije powertools
De powertools van Milwaukee zijn geschikt voor de zwaarste tuin- en parkopdrachten.

Emissievrije powertools

Je kent het Amerikaanse Milwaukee het best van de elektrische gereedschappen. Maar ontdekte je al wat Milwaukee professioneel voor jou kan doen? Drie jaar geleden bracht de fabrikant een gamma op de markt speciaal voor de groensector: snoerloze loopmaaiers, kettingzagen, breekhamers, blazers. Het hele gamma werkt op dezelfde 18 volt-accu.

Van je werkmateriaal verwacht je dat het lang meegaat, tegen een stevige stoot kan, en van de zwaarste klussen een eitje maakt. Precies dat doet Milwaukee voor jou. Met 310 powertools, accu’s en laders en persoonlijke beschermingsmiddelen heeft het merk alles in huis om jou te bevoorraden. 

In het gamma van Milwaukee vind je twee grasmaaiers met vijf snelheden en zeven maaistanden.

Twee systemen voor 310 werktools

Steven Marsoul, salesmanager bij Milwaukee Benelux: “Het grootste voordeel is dat we voor al onze elektrische gereedschappen met maar twee batterijen werken: de nieuwste generatie REDLITHIUM-ION™-accu’s van 12 en 18 volt met veel power en een lange levensduur. Met die twee laat je dus 310 snoerloze, elektrische gereedschappen werken.”

Loopmaaiers

Nu het gras weer volop groeit, komen ook de loopmaaiers weer in actie. In het gamma van Milwaukee vind je twee grasmaaiers: een compacte van 46 cm breed en een van 53 cm breed. De maaiers hebben vijf snelheden (tot 6,5 kilometer per uur), zeven maaistanden, en een zelfrijdende modus. Je stelt ook de power van het toestel zelf in: permanent de hoogste messensnelheid, of de automatische optie die de snelheid aanpast aan het terrein. 

Met een duo 18 voltbatterijen maai je met de grasmaaier Milwaukee M18 Fuel Dual Battery van 46 cm een terrein tot 1.600 vierkante meter kort. De breedste maaier haalt per acculading zelfs 2.000 vierkante meter. En met de koplamp ga je onverstoord door als de zon allang onder is.

Registreer je je Milwaukee-grasmaaier op de E-service? Dan krijg je drie jaar garantie.

Gratis demonstratie en test

Steven Marsoul: “Onder onze eindklanten vind je heel wat tuinbedrijven, maar ook groendiensten van gemeenten, campings en vakantie- en recreatieparken. De verkoop van onze tools verloopt via onze dealers, maar voor een demonstratie komen we zelf bij je langs. Je kunt onze gereedschappen, zoals onze maaiers, dan uitgebreid testen. De demo is gratis en vrijblijvend.”

Nul emissies, minder lawaai

Wist je dat een bladblazer met een 2-takt-benzinemoter 23 keer méér CO2 uitstoot dan een gemiddelde pick-uptruck? Daarom gaat Milwaukee in zijn tuin- en parkgamma voor werktools die schadelijke emissies vermijden en veel minder geluid maken dan benzinegereedschap. 

Alle elektrische gereedschappen werken op de REDLITHIUM-ION™-accu’s van 12 of 18 volt.

Tot drie jaar garantie

Standaard heb je op de Milwaukee-gereedschappen een jaar garantie. Maar registreer jij je tool op de E-service, zelf of via je vakhandel? Dan wordt dat drie jaar garantie. Steven Marsoul: “Via onze E-service krijg je toegang tot onze reparatiedienst. Ofwel geef je je toestel binnen bij je vakhandel en regelt die de reparatie met ons. Ofwel maak je zelf een account aan en halen we je tool op bij je thuis. De E-service werkt zoals tracking en tracing bij je pakjes: je ziet op elk moment wat er met je gereedschap gebeurt.”

Klaar om de outdoor power equipment van Milwaukee uit te proberen? Via de website van Milwaukee België vraag je vrijblijvend een demonstratie aan. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details