NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Eenvoudig systeem qua plaatsing en gebruik. Til niet zwaar aan tuinverlichting

Eenvoudig systeem qua plaatsing en gebruik. Til niet zwaar aan tuinverlichting

Wie zich al eens gefrustreerd wist door problemen met waterdichte verbindingen, het ingraven van bekabeling of elektrische keuringen, laat het werk vandaag wellicht liever aan een ander over. Nochtans kan het ook eenvoudiger.

Wie tuinverlichting uitbesteedt, vrijwaart zichzelf misschien van frustraties, maar loopt derhalve ook omzet mis. Bovendien staan klanten er steeds vaker op om een project met één totaalpartner te realiseren. We kunnen dus wel stellen dat het loont om ook tuinverlichting in het portfolio op te nemen. Suslight biedt oplossingen die omzet en klanttevredenheid veiligstellen, maar bovenal betrouwbaar en frustratievrij zijn, in zowel plaatsing als gebruik.

De energiezuinige leds zijn goed voor 70.000 branduren.

Plug-and-play

De verlichtingsoplossingen van Suslight maken gebruik van een veilig 24V systeem en het Quick-Safe Connect plug-and-playprincipe. Het zijn, met andere woorden, totaalproducten die eenvoudig via één enkele koppeling aangesloten worden, en dat op een gegarandeerd waterdichte manier. Het systeem overbrugt afstanden tot 300 meter, waarbij het bovendien volstaat om de bekabeling oppervlakkig in te graven. Bijkomend voordeel: een elektrische keuring is niet nodig.

Betrouwbaar

Naast een eenvoudige installatie, staat ook betrouwbaarheid voorop. Alle buitenverlichting maakt gebruik van energiezuinige leds, ontworpen voor maar liefst 70.000 branduren. Een strakke kwaliteitscontrole stelt Suslight in staat om vijf jaar volledige garantie te bieden.

Veelzijdig

Het aanbod omvat buitenspots, grondspots, tuinpalen en wandlampen in allerlei stijlen, opdat voor elk project een gepaste verlichtingsoplossing gevonden kan worden. Suslight stelt daarvoor tevens een demokoffer ter beschikking van de tuinaannemer, zodat hij zijn klanten van nabij kan laten kennismaken met de diverse oplossingen en armaturen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details