NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Een oplossing voor elk waterprobleem
De verwachtingen voor zwembadwater liggen hoog, zowel voor de gezondheid als voor de esthetiek.

Een oplossing voor elk waterprobleem

De verwachtingen voor zwembadwater liggen hoog, zowel voor de gezondheid als voor de esthetiek. Om te allen tijde aan die verwachtingen te kunnen voldoen, biedt CF Group Benelux een breed scala aan producten voor een optimaal onderhoud van het zwembadwater. Daarbij gaat de aandacht uit naar zowel chloor en pH-regulatoren als antikalk- en anti-algproducten, en vlok-, reinigings- en zuiveringsmiddelen.

Dreams, Health and Care with Water

CF Group Benelux is een belangrijke speler op de markt van zwembaden en waterbehandeling en laat zich leiden door het motto ‘Dreams, Health and Care with Water’. Zo zet het bedrijf zich in om met behulp van een breed scala aan kwaliteitsproducten iedereen te ondersteunen bij de realisatie van zijn of haar waterdromen (Dreams), wil het de voordelen van wateractiviteiten bevorderen en veilig en gezond water voor iedereen beschikbaar stellen (Health), en zet het zich actief in om de impact van de eigen activiteiten op natuurlijke hulpbronnen te verminderen en zorg te dragen voor werknemers en belanghebbenden (Care). Wat veilig, gezond en attractief zwembadwater betreft, is er bij CF Group in ieder geval voor elk probleem een oplossing. Wie twijfelt over het juiste product, kan bovendien altijd bij het bedrijf terecht voor specifiek advies.

Er is een breed scala aan producten voor een optimaal onderhoud van het zwembadwater.

Kalkafzetting vermijden

Als er bijvoorbeeld te veel kalk in het zwembad zit, raadt CF Group Benelux de ANTICAL oplossing aan. Deze zal kalkaanslag niet alleen snel verwijderen, maar beschermt vervolgens ook tegen verdere kalkvorming. Bovendien werkt ANTICAL ook tegen de corrosie van ondergedompelde metalen onderdelen. Het middel heeft, met andere woorden, een dubbele functie, en levert voor zowel het onderhoud als het behoud van het zwembad een belangrijke meerwaarde.

Strijd tegen troebel water

Voor problemen met troebel water biedt CF Group Benelux dan weer een 100% biologisch afbreekbaar zuiveringsmiddel tegen fosfaten en metalen. Dat zorgt ervoor dat colloïdale stoffen en in het water zwevende deeltjes verwijderd worden, zodat het zwembadwater weer kristalhelder wordt. Het middel verwijdert ook fosfaten en zware metalen en is geschikt voor gebruik in zowel zwembaden als spa’s.

Om sporen op de waterlijn te verwijderen is er verder de MELPOOL gel reinigingsoplossing. Die is perfect voor het verwijderen van vettige aanslag op de waterlijn van een zwembad en kan gebruikt worden in combinatie met alle soorten voeringen, polyester, beton, mozaïek en tegels. De GEL-D reiniger tast het oppervlak van roestvrij staal en voeringen niet aan.

Wie twijfelt over het juiste product, vindt bij CF Group Benelux ook specifiek advies.

Winterbehandeling

Ongeacht of het zwembad in de koudere wintermaanden effectief gebruikt wordt, moet het ook in het koude seizoen beschermd en onderhouden worden. Een winterbehandeling zorgt ervoor dat het water ook tijdens de ongebruikte periode helder blijft en dat kalkafzetting voorkomen wordt.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details