NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Een nog betere service dankzij een nog uitgebreider gamma
Ruim 45 jaar aan ervaring heeft ervoor gezorgd dat de Giant machines extreem productief en betrouwbaar zijn.

Een nog betere service dankzij een nog uitgebreider gamma

Firma Beel, een vaste waarde als het gaat over landbouw en grondverzet, heeft recent haar gamma grondverzetmachines sterk uitgebreid. Met de komst van de verdichtingsmachines van Giant, waarvan Firma Beel al elf jaar lang – trots – de knikladers importeert, kan de speler uit Wortegem-Petegem zijn klanten nu nog beter bedienen. Uiteraard zonder de gekende service uit het oog te verliezen.

Wat grondverzet betreft speelt Firma Beel zo direct mogelijk in op de behoefte van de klant. Naast productkennis is er de technische knowhow, waardoor de klant een machine op maat kan verwachten. Service is de rode draad doorheen dat verhaal. Naast een uitgebreide onderdelenvoorziening beschikt Firma Beel over een vloot aan vervangingsmachines en een mobiele serviceorganisatie. De toevoeging van de Giant trilplaten en -stampers is voor het bedrijf een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling. 

In totaal werden 24 modellen aan het gamma toegevoegd. De vier trilstampers variëren van een gewicht van 58 kg tot 80 kg. De trilplaten zijn onderverdeeld in elf vooruitlopende typen (51-180 kg), acht schakelplaten (twee richtingen, 180-485 kg) en rollentriller. Ze leveren maximaal 67 kN slagkracht en hebben een grondplaat van 30 tot 85 cm breed. Daarnaast biedt Tobroco-Giant ook de elektrische trilplaat GP1950E aan. Deze weegt 103 kg en is uitgerust met een Honda GXE2.0H elektromotor en een 72 volt accu, die binnen een uur tot 80% is op te laden.

Betrouwbaar en maximaal inzetbaar

De machines worden door Tobroco-Giant in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Giant verdichtingsmachines zijn dan ook een solide investering, wegens de hoge betrouwbaarheid en maximale inzetbaarheid. Dit komt omdat veel onderdelen in eigen beheer worden geproduceerd en er gebruikgemaakt wordt van Honda en Hatz-motoren. De machines zijn zo ontwikkeld, dat de onderdelen die aandacht nodig hebben aan de buitenzijde van de machines zijn geplaatst of goed bereikbaar zijn. Dit maakt het makkelijk om controles uit te voeren en de machines te onderhouden.

Met de komst van de verdichtingsmachines van Giant kan Firma Beel haar klanten nu nog beter bedienen.

Ruim 45 jaar ervaring

Ruim 45 jaar aan ervaring heeft ervoor gezorgd dat de Giant machines extreem productief en betrouwbaar zijn. Functie gaat boven alles, en dat zorgt voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met het uitgebreide assortiment is er altijd een trilstamper of trilplaat die past bij uw werkzaamheden. Daarbij is er keuze voor een elektrische, benzine- of dieselvariant. Standaard zijn de Giant machines compleet in hun uitrusting. Dit zorgt voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding omdat er niet extra betaald hoeft te worden voor diverse opties. Giant machines staan bekend om hun eenvoud, want wat er niet op zit, kan ook niet kapot.

Lokaal geproduceerd

De voordelen van de Giant trilplaten en -stampers zijn groot. Zo kun je met een Giant verdichtingsmachine emissievrij werken dankzij de elektrische trilplaat. Dankzij de beugel is de richting eenvoudig aan te passen. De machines zijn veelzijdig inzetbaar, blinken uit in nauwkeurigheid door de gevormde grondplaat, en leveren krachtige prestaties voor een goede verdichting. 

De ontwikkeling en productie van trilstampers en trilplaten vindt reeds sinds 1976 plaats in Nederland. Vanuit een moderne fabriek in Zwolle worden machines en onderdelen in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Door gebruik te maken van de modernste technologie, continue innovatie en de beste componenten worden Giant machines met de grootste zorgvuldigheid en kwaliteit geproduceerd.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details