NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Één machine voor het versnipperen van alle soorten groenafval!

Één machine voor het versnipperen van alle soorten groenafval!

ÉÉN MACHINE VOOR HET VERSNIPPEREN VAN ALLE SOORTEN GROENAFVAL MET DE NIEUWE GTS900C COMPO HOUTVERSNIPPERAAR VAN GTM PROFESSIONAL.

Groenafval weggooien is natuurlijk zonde. Door organisch materiaal te versnipperen wordt het composteerproces versneld en voor een goede compost is de juiste balans tussen groene en bruine materialen essentieel. Hier speelt houtversnipperaar producent GTM Professional slim op in met de introductie van de nieuwe GTS900C. Deze innovatieve compo houtversnipperaar heeft twee verschillende uitvoermogelijkheden waardoor er naast takken ook grote volumes zachte materialen versnipperd kunnen worden. De nieuwe GTS900C is verkrijgbaar vanaf €2950 en voorzien van een krachtige 10 pk Loncin of Mitsubishi motor.

gts900c_action_high_grass_4-kopieren

De GTS900C is afgeleid van het reeds bestaande GTS900 model van GTM Professional, maar heeft een extra uitvoer laag bij de grond. Daarmee is deze compo houtversnipperaar te gebruiken in twee verschillende configuraties die moeiteloos te wisselen zijn. De lage uitvoer wordt gebruikt voor het versnipperen van zachte materialen met een hoog vochtgehalte, zoals grassen, haagscheersel of plantenresten. Een zeefrooster is optioneel verkrijgbaar voor een extra fijn resultaat om nóg sneller te composteren.

gts900c_action_high_grass-kopieren

Met de hoge uitvoer worden takken tot een diameter van 8 cm verwerkt tot mooie bruikbare houtsnippers. Dankzij het efficiënte rotor versnippersysteem worden de takken automatisch naar binnen getrokken. De uitvoerhoogte kan tot 85° worden aangepast met de deflector om de houtsnippers gemakkelijk op te vangen. Zachte droge materialen zoals bladeren kunnen met de hoge uitvoer configuratie ook worden verwerkt zolang dit samen met takken wordt ingevoerd.

gts900c_action_low_output_2-kopieren

Bij GTM Professional staat machine veiligheid altijd voorop. Ook deze nieuwe GTS900C is uitvoerig getest en voldoet aan de laatste Europese veiligheidsnormen. De noodstop is gemakkelijk per voet te bereiken en onderbreekt de motor direct in noodsituaties. Daarnaast is de GTS900C licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen met de dubbele duwbeugels. De compacte afmetingen en de sjorogen onder de invoer maken het mogelijk om de machine veilig te transporteren.

De lage en brede invoer is zeer toegankelijk en zorgt voor een hoge werksnelheid. Dit maakt deze 2-in-1 machine ideaal voor tuinders, kwekers en hoveniers die op zoek zijn naar een sterke, multifunctionele versnipperaar. Maar de GTS900C biedt ook mogelijkheden voor particulieren die met zelf gemaakte compost hun tuin in topconditie willen houden. Snoeiafval hoeft niet langer afgevoerd te worden, maar wordt ter plekke hergebruikt. En dat biedt vele mensen nieuwe duurzame oplossingen voor grote hoeveelheden groenafval.

Kijk voor meer informatie op www.gtmchippers.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details