NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Een hoogwaardig assortiment voor al uw projecten

Een hoogwaardig assortiment voor al uw projecten

CEBEKO uit Torhout is ondertussen al veertig jaar een gevestigde waarde in Vlaanderen. Het familiebedrijf specialiseert zich in verkoop, verhuur, service verlenen en het leveren van wisselstukken voor compacte bouw- en grondverzetmachines. 

De verhuur van bouwmaterieel wint voortdurend terrein. Steeds meer professionals kiezen ervoor machines te huren in functie van een specifiek project. Een van CEBEKO’s grootste troeven is het breed en divers aanbod performante verhuurmachines, van hoogwerkers en verreikers tot minigravers en diverse andere grondverzetmachines. Door continu te investeren kan CEBEKO zijn verhuurvloot steeds up-to-date houden. Een team van ervaren chauffeurs levert de machines stipt op de aangewezen locatie, zodat er snel en efficiënt kan gewerkt worden. Op regelmatige basis worden er ook nieuwe machines toegevoegd, volgens de noden van de klant. 

Het vakkundig team biedt technische ondersteuning bij herstellingen en onderhoud.

Klantgerichtheid

U kunt er overigens ook terecht voor de aankoop van het volledige Yanmar gamma, Cormidi compacte rupsdumpers, Thwaites bandendumpers en Doosan grondverzetmachines. Als erkend en officieel dealer van deze merken, kan het familiebedrijf steeds een optimale service aanbieden. Het vakkundig team biedt technische ondersteuning bij herstellingen, periodiek onderhoud en het leveren van de nodige wisselstukken. Een belangrijk uitgangspunt in de uitvoering van al deze activiteiten is klantgerichtheid. Met open communicatie, een persoonlijke aanpak en deskundig advies maakt CEBEKO het verschil. 

Beleef de expertise van het CEBEKO aanbod op Green en vind er een antwoord op al uw vragen. Het team ontvangt u met open armen.  

CEBEKO – Stand 2143 
www.cebeko.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details