NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Ebema laat uitgebreide mogelijkheden zien op vakbeurs Green
De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos.

Ebema laat uitgebreide mogelijkheden zien op vakbeurs Green

Flexibiliteit en duurzaamheid worden steeds belangrijker

Ebema Stone&Style produceert prefab-betonoplossingen voor de tuinmarkt. Het zeer brede gamma zorgt ervoor dat het ambitieuze bedrijf – met vestigingen in Zutendaal, Grobbendonk en Rijkevorsel – een echte one-stop-shop is. Denk hierbij aan Megategels en klinkers, een XL-Gamma, trap- en muurelementen, boordstenen en palissades, objecten in architectonisch beton, Eco Solutions (waterpasserende en -doorlatende tegels), gevelstenen…

Het bedrijf maakt met zijn prefab-betonproducten buitenruimtes gezelliger, slimmer, comfortabeler, veiliger, mooier, groener én sterker. Dat doet het met creatieve ideeën en elegante betonoplossingen. Waarbij vooral opvalt hoe Ebema alle bestaande producten met elkaar kan combineren, denk hierbij aan hun Megategels, waterdoorlatende oplossingen, klinkers, wandelementen, zwembadranden, en nog vele andere mogelijkheden.

Beton is sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Creativiteit, inspiratie en kennis

Ebema specialiseert in beton. Omdat het daar sterk in is. En omdat beton een flexibel product is. Er kunnen dan ook heel veel oplossingen mee gecreëerd worden. En die flexibiliteit wordt steeds belangrijker. Een originele toepassing, een unieke kleur, een aparte vorm, een element dat niet kan gemaakt worden in een ander materiaal. Want beton is sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast zorgt Ebema voor een goede service. Correct en klantgericht. Het bedrijf kan voor sommige toepassingen, bijvoorbeeld voor objecten in architectonisch beton, op zeer korte termijn van vraag naar realisatie gaan.

Op de vakbeurs Green (25, 26 en 27 september) zullen de betontechneuten van Ebema laten zien wat de uitgebreide mogelijkheden zijn met hun XL-gamma (Megategels & Eurodal-vloerplaten), Eco Solutions (waterdoorlatende bestrating) en Smooth Objects. Om zo hun creativiteit, inspiratie en kennis te delen met alle bezoekers. Ook zullen de uitdagende totaalconcept-mogelijkheden ruimschoots aan bod komen.   

EBEMA – Stand 1359
www.stone-style.ebema.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details