NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Dit en meer staat voor je klaar tijdens de 24ste editie van De Groene Sector Vakbeurs

Dit en meer staat voor je klaar tijdens de 24ste editie van De Groene Sector Vakbeurs

9, 10 en 11 januari 2024 staat Evenementenhal Hardenberg weer vol op in het teken van groen tijdens de 24e editie van De Groene Sector Vakbeurs 2024: Hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. Ruim driehonderd exposanten kijken ernaar uit om alle groenprofessionals deze drie dagen te verwelkomen op hun stands. Tijdens de vorige editie kwamen er meer dan 16.000 groenprofessionals bijeen, waaronder hoveniers, grootgroenvoorzieners, architecten en vertegenwoordigers van overheden.

Actuele thema’s

De hoofdthema’s van De Groene Sector Vakbeurs 2024 zijn bekend: duurzaamheid, levend groen en tuininrichting. Deze onderwerpen zullen zowel vóór als tijdens de beurs uitgebreid aan bod komen.

Duurzaamheidspark

Duurzaamheid speelt een centrale rol tijdens komende editie. Het Duurzaamheidspark wordt geïntroduceerd en is te vinden in hal 3. Dit initiatief biedt exposanten de mogelijkheid om op een unieke manier hun duurzame producten te presenteren aan de gehele groene sector. Daarnaast biedt het park beleving voor de bezoekers.

Tunnel van de Toekomst

Evenals in voorgaande jaren, zullen ook dit jaar weer de Groene Sector Vakbeurs Innovatie Awards worden uitgereikt. Een nieuwe toevoeging dit jaar is de “Tunnel van de Toekomst”, waar bezoekers de kans krijgen om mede te bepalen welke innovatie de innovatieprijs verdient in de categorieën Groene Inrichting en Tuin & Park Mechanisatie. Bezoekers kunnen alle innovaties bekijken in de Tunnel van de Toekomst en vervolgens hun stem uitbrengen met behulp van hun Smart Badge.

Interesse in exposeren?

Op dit moment is nog slechts 10% van de beursvloer beschikbaar. Heb je interesse om te exposeren of wil je meer informatie ontvangen? Neem contact op met de accountmanager Sanne de Vries: sanne.devries@easyfairs.com of bel 0523289821.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details