NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
De draadloze oplossing voor professioneel gebruik
Werkzaamheden uitvoeren zonder de rust te verstoren.

De draadloze oplossing voor professioneel gebruik

Kress heeft met het razendsnelle Kress 8-Minute CyberSystem hét alternatief voor benzine ontwikkeld waarop de groensector volgens het bedrijf al jaren wacht. De accu’s van 660Wh worden opgeladen van 0 tot 80% in slechts vijf minuten, of van 0 tot 100% in slechts acht minuten. “Een fractie van de tijd die conventionele Li-Ion-accu’s nodig hebben om op te laden.” Qua vermogen doen de Kress Commercial Garden-accumachines niet onder voor benzinemotoren, en de accu’s hebben een tot tien keer langere levensduur dan traditionele accu´s. De accu hoeft voor het laden niet af te koelen, want door de geavanceerde celtechnologie wordt deze niet warm.

Het einde van het benzinetijdperk is in zicht.

“Hoveniers zijn nog niet altijd overtuigd van de kwaliteit van accumachines. Ze denken bijvoorbeeld dat het laden te veel tijd kost en dat de levensduur van de batterijen te kort is. Met de 8-minute CyberPack-reeks willen wij hen overtuigen van het tegendeel. Het einde van het benzinetijdperk is in zicht”,  aldus David Mooibroek, regional sales director Central Europe bij Positec.

Non-stop werken zonder lange pauzes 

De bijbehorende app verzamelt onder meer diagnostische gegevens over de batterij. Daarnaast vindt de gebruiker in deze app alle informatie voor het beheer van al zijn accu’s. De accu’s zijn ook nog eens onderling uitwisselbaar voor de verschillende tuingereedschappen van Kress Commercial Garden. 

Kortom: ideaal voor de groenprofessional. Zij kunnen supersnel opladen, ook onderweg, en beschikken over een groter vermogen én een langere levensduur dan traditionele accu’s. Daarbij krijgen ze gegarandeerd 5+3 jaar garantie.

Met een blaaskracht van 35 N overtreft de nieuwe Kress Commercial bladblazer elk ander snoerloos model.

Kress Commercial Garden

Kress Commercial Garden is een nieuwe range tuingereedschap met een vermogen dat gelijk is aan dat van een benzinemotor, geeft Mooibroek aan. De machines hebben een lichtgewicht design en gebruikers kunnen er langdurig ergonomisch mee werken. “In tegenstelling tot benzinemotoren, die een hoog toerental moeten bereiken voordat ze een behoorlijk koppel leveren, produceert de borstelloze motor van Kress 100% van zijn nominale koppel zodra het gereedschap wordt ingeschakeld.”

Ongekende kracht

“Met een blaaskracht van 35 N overtreft de nieuwe Kress Commercial bladblazer elk ander snoerloos model en zelfs de overgrote meerderheid van professionele benzineblazers. Het ledscherm geeft informatie over de acculading en de luchtkracht, die met één druk op de knop instelbaar is”, aldus Mooibroek.

Kress heeft een complete lijn accutuingereedschap voor professionele gebruikers.

Geen geluidshinder en trillingsarm

Door de ‘stille motor’ en het verfijnen van de luchtstroom is het waargenomen geluid op een afstand van vijftien meter niet luider dan dat van een normaal gesprek. Daardoor is het mogelijk werkzaamheden uit te voeren zonder de rust te verstoren en vooral ook zonder gehoorbeschadiging op te lopen. Het doordachte ontwerp van het Kress Commercial Garden gereedschap maakt dat ook tijdens langdurig gebruik comfort en gemak gegarandeerd zijn.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details