NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Cramer 82UC combineert uitzonderlijke duurzaamheid en robuust ontwerp
De Cramer 82UC is een krachtige kruiwagen op batterij voor professioneel gebruik, met een laadvermogen van 150 kg / 106 l.

Cramer 82UC combineert uitzonderlijke duurzaamheid en robuust ontwerp

De federale regering in ons land werkt aan een wet die het risico op nek- en spierklachten op het werk maximaal wil vermijden. De zelfrijdende elektrische transportkar van Cramer wil mee haar steentje bijdragen aan deze doelstelling. Heel wat stenen zelfs, want deze robuuste gereedschapswagen is speciaal ontworpen voor de professional die voorrang geeft aan ergonomisch werken. Maak kennis met de veelzijdige Cramer 82UC.

Zwenkwielen en aandrijfwielen met grote luchtbanden zorgen voor veel grip en een hoge wendbaarheid.

In België – en bij uitbreiding heel Europa – zijn spier- en skeletaandoeningen de meest voorkomende werkgerelateerde gezondheidsproblemen. Wist je dat in ons land ruim 2,5 miljoen Belgen getroffen worden door spier- en rugletsels? Om dit probleem aan te pakken, is een wet op komst die het risico op spier- en rugletsels op het werk gelijkstelt met blootstelling aan kankerverwekkende stoffen of psychosociale risico’s. Een Europese primeur.

Een preventieve aanpak kan de werksituatie alvast grondig verbeteren. Ook als tuinprofessional is het essentieel dat je zo ergonomisch mogelijk aan de slag gaat, onder meer met tuingereedschap waarmee je veeleisende klussen snel, efficiënt en veilig uitvoert. De Cramer 82UC, een elektrische vierwielige gereedschapswagen, past perfect in dit plaatje.

Extra veiligheid dankzij een doeltreffend remsysteem op de zwenkwielen.

Robuuste uitvoering, optimale wendbaarheid

De 82UC is een krachtige kruiwagen op batterij voor professioneel gebruik. Zijn robuuste, uit kunststof vervaardigde heavy-duty laadbak heeft een capaciteit van 150 kilogram / 106 liter. Het legen van zware lasten – van gereedschap en tuinafval tot zelfs boomstammen en grind – is kinderspel dankzij de toepassing van een gasdrukveer. Dit spaart jouw rug, schouders en polsen. Ook de wendbaarheid van deze transportkar is optimaal, met dank aan grote zware dubbele zwenkwielen aan de achterkant. Die wendbaarheid wordt nog verhoogd door aandrijfwielen met grote luchtbanden met veel grip, voor gebruik op elke ondergrond.

Een heldere display op het stuur geeft het batterijpecentage aan.

Snel, stil en efficiënt werken

De 82UC is niet alleen robuust en wendbaar, maar ook snel. Op normaal terrein behaalt deze kruiwagen een snelheid van 5,2 kilometer per uur, terwijl dit op geaccidenteerd terrein nog steeds 4 kilometer per uur is. Schakel je de 82UC in achteruit? Dan is de maximale snelheid 3 kilometer per uur. Deze maximale snelheden – zowel vooruit als achteruit – kun je goed doseren dankzij een traploze bediening. Snel en efficiënt werken is dus geen enkel probleem met deze elektrische aangedreven transportkar.

Bij het gebruik van de 82UC spaar je trouwens niet enkel je rug en schouders, maar ook je oren. Met een geluidsniveau onder de 70 decibel is het aangenaam werken, zeker als je weet dat ook het trillingsniveau van deze krachtige kruiwagen uitstekend scoort (< 2,5 m2/s).

Krachtig batterijpack

De kroon op het werk is uiteraard de duurzame 82V-technologie. Met twee inwisselbare 82V580P-accu’s – met 8 Ah per accu – gaat de 82UV vol vertrouwen de concurrentie aan met een gelijkwaardige benzinewagen. Schadelijke uitstootdampen voor de bestuurder zijn voorgoed verleden tijd. Bij lichte werkzaamheden kun je 190 minuten onafgebroken aan de slag gaan. Op minder vlak terrein is dit nog steeds ruim 150 minuten. Die knappe actieradius overtuigt heel wat professionals om te investeren in deze zelfrijdende accu gereedschapswagen, ook omwille van aanzienlijke lagere bedrijfs- en eigendomskosten. Met een adviesprijs van 760 euro verdient deze investering zich snel terug.

Ook goed om weten: als onderdeel van de Cramer 82V professionele line-up zijn de batterijen van de 82UC perfect uitwisselbaar in elk 82V-assortiment van grasmaaiers, bosmaaiers, bladblazers en zelfs doorslijpmachines. De accu’s zijn na registratie voorzien van 10 jaar garantie. Maak je dus al gebruik van andere Cramer-gereedschap? Dan is de aankoop van de 82UC een slimme zet!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details