NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Configureer uw Joskin machine in een paar klikken

Configureer uw Joskin machine in een paar klikken

De JOSKIN configurator, die aanvankelijk slechts voor enkele categorieën van machines werd aangeboden, evolueert nu om het volledige gamma te bedekken! 

Een jaar geleden kondigde JOSKIN de officiële lancering aan van een online configurator voor zijn gamma (https://my.joskin.com/sites/configurator). Met deze tool was de intentie van het Belgische bedrijf duidelijk: digitale oplossingen gebruiken om zo dicht mogelijk bij de landbouwers te blijven. Deze configurator, die zowel toegankelijk is op een smartphone als op een tablet of computer, vervolledigde zo een groeiend aanbod van digitale tools gewijd aan de firma (nieuwe website, gedigitaliseerde showrooms, virtuele rondleiding van de fabrieken, enz.). Hiermee wilde JOSKIN iedereen de kans geven om zijn eigen machine op maat te kunnen ontwerpen.  

U kunt nu uw machine kiezen zonder u te verplaatsen!

De veewagens en de weideluchters waren de eerste machines die geconfigureerd konden worden. Daarna kwamen de gamma’s veeteelt en transport aan. Aangemoedigd door het succes van het project hebben de JOSKIN-teams hun inspanningen voortgezet en kondigen ze nu de uitbreiding van de tool tot het hele gamma aan!  Vanaf woensdag 20 juli zullen de langverwachte mengmesttanks en verspreidingswerktuigen worden toegevoegd. Hetzelfde geldt voor de Cargo2 systemen en de JOSKIN rioleringswagens. 

Eenvoudig, handig en… transparant! 

Ter herinnering, de filosofie van de door de fabrikant voorgestelde configurator is een intuïtief werkinstrument aan te bieden, dat elke internetgebruiker bij zijn/haar keuzes kan begeleiden, zodat hij/zij de JOSKIN machine van zijn/haar dromen kan ontwerpen.  

Voor elk van de gamma’s is een ruime keuze aan opties en uitrustingen beschikbaar om de configuratie te vinden die het best aan elke specifieke behoefte voldoet. Zodra het proces is afgerond, wordt automatisch een brutoprijs gegenereerd om een idee te geven van de uiteindelijke kosten van de machine. Als hij/zij verder wilt gaan, kan de gebruiker vervolgens de volledige documentatie voor zijn/haar configuratie downloaden en contact opnemen met de JOSKIN dealer van zijn/haar keuze om meer informatie over het product te verkrijgen, of gewoon om een bestelling te plaatsen. Een machine kiezen is nog nooit zo eenvoudig geweest! 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details