NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Cedral terrasplanken uit vezelcement overklassen hout

Cedral terrasplanken uit vezelcement overklassen hout

Recent leverde Cedral een mooi project op in regio Brugge. De eigenaars van de woning waren uitgekeken op hun bankirai terras. Omdat het niet steunt op de grond, betekende dit dat een houten terras opnieuw de enige oplossing was. Daar was het koppel echter niet voor te vinden. De praktische en innovatieve oplossing? Vezelcement terrasplanken.

Snelle plaatsing

Bij een erkende plaatser in de buurten konden ze, na een staalaanvraag op de website, het product op ware grootte ervaren. Het praktische was bovendien dat het onderstel waarop het houten terras bevestigd was, behouden kon blijven. Dit maakte dat het nieuwe terras op één dag geplaatst kon worden!

Een aanrader

Volgens Frederik Vanhollebeke, de zaakvoerder van Buitenhuis – Tuinondernemingen, die dit project realiseerde, is er niet altijd een pasklare ondergrond voorhanden, maar ook dan verloopt de plaatsing altijd zeer vlot. Zij werken al geruime tijd met Cedral Terrace en raden het product graag aan. Hij verduidelijkt dat het een zeer handig systeem is dat vele voordelen biedt. Zo is het materiaal vormvast en zal het nooit splijten of splinteren.

De juiste kleur

Om het design perfect te laten passen, is de juiste kleurkeuze belangrijk. Van de vier beschikbare kleuren ging de initiële voorkeur in dit project uit naar lichtgrijs. Dat gaf echter net niet het gewenste contrast waardoor er uiteindelijk voor de lichtbeige terrasplanken gekozen werd.

Heerlijk loopgevoel

Het terras heeft al een winter doorstaan en veel onderhoud kwam er niet bij kijken. Een ander voordeel is dat de terrasplanken een natuurlijke grip hebben, zelfs in natte omstandigheden. Waar vele materialen hard en onprettig aanvoelen, voelt Cedral Terrace juist heel natuurlijk aan. Ideaal voor mensen die graag blootvoets rondlopen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details