NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Cebeko heeft het Italiaanse Cormidi in zijn gamma.

Cebeko heeft het Italiaanse Cormidi in zijn gamma.

CEBEKO uit Torhout is sinds jaren de preferente partner van de groenprofessional op het vlak van verkoop, verhuur, service en wisselstukken voor compacte bouw- en grondverzetmachines. Sinds 2015 is het bedrijf erkend als officiële dealer-invoerder van Cormidi, de Italiaanse producent van innovatieve rupsdumpers en multifunctionele rupsonderstellen.

Duurzaam en innovatief

Met meer dan twintig jaar ervaring beschikt Cormidi, door de gelijknamige broers opgericht in 1995, vandaag over meer dan 28.000 vierkante meter bedrijfsoppervlakte. Niet alleen hun ervaring maar ook hun aandacht voor het milieu onderscheidt hen van de concurrentie. De dumpers bestaan voor 75% uit recycleerbare componenten en worden voorzien van groene diesel, benzine en elektriciteit. Bovendien is Cormidi recent gestart met de productie van een volledige reeks elektrische én hybride rupsdumpers en -onderstellen die we binnenkort op de markt mogen verwachten.

Cormidi vormt het perfecte duo met de Yanmar minigravers.

Handig, compact en bijzonder veelzijdig

De machines zijn bovendien veelzijdig en compact waardoor ze geschikt zijn voor het gebruik in diverse sectoren, zoals de bouwsector én de land- en tuinbouwsector. Dankzij de bedrijfsfilosofie, gebaseerd op een hoge standaardkwaliteit en continue innovatie, staan hun dumpers wereldwijd bekend als stevige, krachtige én duurzame machines. Ze garanderen dan ook de absolute veiligheid en bescherming van de operator.

Multifunctioneel onderstel

Ook onderdeel van het Cormidi-aanbod is de unieke CMF (Cormidi Multi Function) serie. Met een uniek snelwisselsysteem kan dit multifunctionele onderstel in een handomdraai omgebouwd worden tot elf verschillende machineconfiguraties. Ook de minidumpers hebben veel opties, zoals een laadschop (self-loading), een laadbak die kan kantelen en/of 180 graden draaien, en een hoogkip optie (hi-tip). Die optie maakt het mogelijk om de grond of het puin te dumpen in containers of vrachtwagens.

Gepaste oplossing voor elk project

Dumpers zijn alvast de ideale machines voor aan- en afvoer van grond of puin op uw werf, waarbij rupsdumpers de betere keuze zijn voor werken op een drassige ondergrond. Als het terrein het toelaat, kunt u kiezen voor bandendumpers. CEBEKO is namelijk ook officieel dealer en invoerder van Thwaites bandendumpers. Thwaites, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, is een marktleider die uitblinkt in kwaliteit en degelijkheid. De dumpers hebben een laadvermogen van één tot negen ton, en hebben diverse manieren van uitstorten. Dankzij dit diverse aanbod heeft CEBEKO een gepaste oplossing voor elk project.

Cormidi en Yanmar, het perfecte duo

Alle minidumpers zijn smaller dan één meter en hierdoor uiterst geschikt voor werken in nauwe ruimtes. Deze dumpers vormen dan ook een perfect duo met de Yanmar minigravers, die bovendien ook deel uitmaken van het uitgebreide CEBEKO gamma.

Deze compacte graafmachines bieden de beste oplossing voor graafwerken binnenshuis of op vaak moeilijk toegankelijke stedelijke bouwsites. De Yanmar minigraafmachines zijn de ideale combinatie tussen compactheid, polyvalentie en grootse prestaties. De meeste modellen zijn bovendien uitgerust met een uitschuifbaar onderstel voor meer stabiliteit.

Kopen of huren

Net als bij de andere merken die CEBEKO verdeelt, kunnen ook de machines van Cormidi zowel aangekocht als gehuurd worden. Dit laatste is vooral interessant voor opdrachten die niet frequent voorkomen en waarbij de aankoop van een machine niet meteen te verantwoorden valt.

CEBEKO heeft chauffeurs die snel en zorgvuldig te werk gaan bij het leveren van de huurmachine(s). Recent werden er ook aanhangwagens toegevoegd aan het verhuuraanbod; die zijn voorzien van oprijrampen met een laadvermogen van 2700 kilogram. Indien u in het bezit bent van een rijbewijs BE en een trekkend voertuig met een minimale sleep van 3500 kilogram, kunt u dus voortaan uw Cormidi of andere compacte huurmachine eenvoudig zelf transporteren.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details