NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Bodembehandeling op topniveau. Grote werken hoeven niet lang te duren

Bodembehandeling op topniveau. Grote werken hoeven niet lang te duren

Een stelling die vandaag, in de context van hete zomers en langdurige periodes van droogte, meer dan ooit gegrond is. Om te verzekeren dat water, zuurstof en meststoffen ook in dergelijke moeilijke omstandigheden voldoende vlot in de bodem kunnen doordringen, is het nodig om op gepaste tijdstippen te verticuteren, verluchten, doorzaaien en bemesten.

Distributeur in tuinmachines Herco Machinery biedt vandaag een compleet aanbod voor professioneel grasonderhoud en bodembewerking. Maaiers van Encore en Perruzzo zaten al langer in het gamma, net als de Ecolawn compoststrooiers en top dressers, maar helemaal nieuw zijn de doorzaaiers en verluchters van Stinger. Het Amerikaanse merk, goed voor ruim veertig jaar ervaring, krijgt zo voor het eerst voet aan de grond in Europa. De slogan luidt klaar en duidelijk: “making short work of big jobs”. Of: grote werken hoeven niet lang te duren.

De DUAL-AER 2475 holpijpverluchter met Honda GX390 motor.

Ook voor zware bodem

Om bovenstaande belofte waar te maken, zet Stinger in de eerste plaats in op kracht. Zowel de DUAL-AER 2475 holpijpverluchter als de SUPERSEEDER 2400 doorzaaier, met 20 kilogram zaadcapaciteit, worden immers aangedreven door een krachtige Honda GX390 motor. IJzersterk aan de doorzaaier zijn bovendien de twaalf overtop draaiende messen. Zij zijn voorzien van maar liefst acht tanden per mes, en kunnen zo zelfs de zwaarste bodemomstandigheden doorstaan, met zaaidieptes tot 38 millimeter diep. De acht tanden zorgen tevens voor een snel resultaat.

De Stinger SUPERSEEDER 2400 doorzaaier, met 20 kilogram zaadcapaciteit.

Hoge productiviteit

Kracht en snelheid gaan bij Stinger dan ook hand in hand. De hydrostatische aandrijving van beide machines vereenvoudigt de bediening en zorgt voor een verhoogde productiviteit. In combinatie met de optionele Sulky nemen de machines zelfs het volledige werk op zich en bespaart de gebruiker nuttige energie voor andere werken.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details