NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
BIA EN AUSA GAAN SAMENWERKEN OP DE BELGISCHE MARKT

BIA EN AUSA GAAN SAMENWERKEN OP DE BELGISCHE MARKT

BIA en AUSA kondigen hun samenwerking aan voor distributie en after-sales in België.

Groeiende vraag

Sinds enkele jaren stijgt de vraag naar lichte machines op de Belgische markt, ongeacht de industriële sector of de toepassing. Deze steeds veelzijdiger wordende compacte machines vertegenwoordigen ruim 60% van het huidige machinepark. Economische volatiliteit, milieueisen en mobiliteitsbeperkingen zullen deze trend de komende jaren nog versterken.

d601ahg-act1_50-kopieren

Als antwoord op deze evolutie breidt BIA zijn productgamma vanaf eind april uit met het merk AUSA.  AUSA, gevestigd in Barcelona, produceert compacte alle-terrein dumpers, vorklifts en verreikers en is gekend omwille van zijn uitermate kwalitatieve en efficiënte machines die polyvalent inzetbaar zijn in de bouw, de industrie en de landbouw.

Sterk netwerk

BIA zal de AUSA machines hoofzakelijk verdelen via zijn Utility Partners. Dit netwerk meer dan 30 regionale dealers, die voldoen aan strenge commerciële en technische criteria, bieden hun klanten een lokale kwaliteitsservice en een breed scala aan producten zowel in verkoop als verhuur.

“De AUSA producten vormen een perfecte aanvulling op het KOMATSU Utility-gamma en stellen onze Utility Partners in staat hun regionale product- en serviceaanbod verder te versterken. Naast een uitbreiding van het assortiment profiteren onze Utility Partners met deze samenwerking van een vereenvoudiging en harmonisatie van de toelevering, ondersteuning voor opleiding van het personeel en technische en commerciële support”, zegt Gregory de Jacquier, General Manager BIA BENELUX.

c251h-act6_50-kopieren

“2020 is een sleuteljaar voor AUSA vanwege het grote aantal lanceringen van nieuwe technologische en emissiearme producten. De overeenkomst met BIA, een Belgische familiale groep met een uitgebreide commerciële expertise en gedegen technische kennis, evenals een netwerk van moderne en efficiënte dealers en servicepunten, zullen ons in staat stellen onze marktpenetratie in verkoop en verhuur van machines in een belangrijk gebied voor de AUSA-groep, te vergroten” » verklaart Juan Urkijo, AUSA Sales and Marketing Director.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details