NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Bekroonde grastechnologie nu beschikbaar voor hoveniers!

Bekroonde grastechnologie nu beschikbaar voor hoveniers!

Na de succesvolle lancering afgelopen jaar in de golf-, sport- en zodenmarkt, was de bekroonde Resilient Blue®-grastechnologie in een recordtijd uitverkocht. Gelukkig is de Resilient Blue®-technologie weer verkrijgbaar, nu ook voor alle groenprofessionals!

Speciaal voor hoveniers: Resilient Blue® Lawn: gras dat terugvecht 

Het graszaadmengsel Resilient Blue® Lawn biedt de perfecte oplossing voor hoveniers die op zoek zijn naar een veerkrachtig, sterk en fijnbladig gazon, dat bestand is tegen extreme omstandigheden en daarna snel herstelt. Zo hoef jij je geen zorgen te maken, ook niet tijdens perioden met extreme weersomstandigheden. Elke plant incasseert flinke klappen bij extreme omstandigheden. Maar niet elke plant is in staat om dit te overleven, laat staan hiervan te herstellen.
 
Gazons met Resilient Blue®-grastechnologie lijden veel minder onder extreme omstandigheden zoals droogte en hitte. Resilient Blue® Lawn garandeert daarnaast een snel herstel na stressvolle perioden. Dat is wat we bedoelen met veerkracht!

Resilient Blue® wint Innovatieprijs Sportaccommodaties!

Op het eerste ‘Barenbrug Online Event’ in februari 2021 lanceerde Barenbrug na jaren onderzoek onder verschillende omstandigheden de Resilient Blue®-technologie. Nog geen drie maanden later werd het geweldige potentieel ervan erkend en bekroond met de Innovatieprijs Sportaccommodaties 2021 voor de meest gewilde technologie voor sportvelden. 

De onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt en is een gezamenlijk initiatief van de Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC), de Vereniging Sport en Gemeenten, het NOC*NSF, Sportinnovator en de Vakbeurs Sportaccommodaties.

“Resilient Blue®: een investering in een duurzame lange termijn oplossing!”

Resilient Blue® Lawn

  • Voorbereid op extreme omstandigheden
  • Snel herstel
  • Onderhoudsarm

Lees hier meer over Resilient Blue Grastechnologie!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details