NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Avant Machinery is altijd in de buurt
De opdrachten van een tuin- en groenprofessional zijn elke dag anders. Hij heeft dus baat bij een échte alleskunner.

Avant Machinery is altijd in de buurt

Werk efficiënter met de juiste aanbouwwerktuigen

Samen met de 45 Avant-centra in België en Nederland organiseert Avant Machinery de verkoop, verhuur en service van Avant-knikladers en Leguan-spinhoogwerkers. Zo is er altijd een Avant-center op maximum 25 kilometer rijden. Dubbel voordeel: u bespaart op uw verplaatsingen en uw beschikbare werktijd rendeert maximaal dankzij uw Avant-krachtpatser.

Met een flexibel inzetbare Avant-oplossing mét het juiste toebehoren behaalt u sneller én efficiënter het beste resultaat.

Juiste machine voor elke uitdaging

De opdrachten van een tuin- en groenprofessional zijn elke dag anders. Daarom hebt u voordeel bij een flexibel inzetbare
Avant-oplossing mét het juiste toebehoren. Een échte alleskunner. Zo behaalt u sneller én efficiënter het beste resultaat. We helpen honderden tuinaannemers en groenprofessionals, dus wij begrijpen hun noden en wensen. De klepelmaaier, gazonontluchter, onkruidborstel en overtopfrees behoren steevast tot hun favorieten.  

· De Avant-klepelmaaier is er met een werkbreedte van 1200 mm tot 1500 mm. Ze werken met hamers en — optioneel — met Y- of L-klepels. De combinatie van glijplaten en het Optifloat™-zweefsysteem garandeert dat u een perfect contact met de bodem bewaart.

· De Avant-gazonontluchter heeft 12 rijen snijbladen met elk 10 messen over een werkbreedte van 1500 mm. De afstandhouders op de vier steunwielen bepalen de werkhoogte. De mechanische steunpoten houden het dek en de bladen van de grond tijdens de stockage. Via de handige afdekkap kunt u de messen gemakkelijk reinigen.

· De hydraulische Avant-onkruidborstel is speciaal ontworpen voor pesticidevrije onkruidbestrijding. U kunt de stalen borstel manueel instellen op drie posities: links, rechts of vooraan. De juiste en constante werkhoogte bepaalt u via het centrale steunwiel.

· De Avant-overtopfrees heeft een werkbreedte van 1200 mm tot 1500 mm. De hydraulische motor zorgt voor een directe aandrijving van de frees-as. De gebogen bladen frezen efficiënter. De tanden van de verticale nivelleerhark houden stenen en puin weg van de messen. De werkdiepte kunt u traploos instellen tot 150 mm.

Ook benieuwd hoe Avant u kan helpen sneller en efficiënter te werken? Ontdek de details van de doordachte machines op www.avanttecno.com/be/aanbouwwerktuigen.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details