NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Ann Vandecruys nieuwe Managing Director DLF BV

Ann Vandecruys nieuwe Managing Director DLF BV

Per 1 juni zal Ann Vandecruys de nieuwe Managing Director en statutair directeur zijn van DLF BV. Ann volgt in deze functie Peter de Bruijn op, die DLF per 1 maart jongsleden heeft verlaten.

Op dit moment is Ann nog werkzaam als Sales Director Retail & Franchise bij AVEVE in België. AVEVE is marktleider in de levering van supplementen voor de land- en tuinbouw en exploiteert daarnaast de grootste tuincentrumketen in België.
Ann is ruim 22 jaar werkzaam geweest bij AVEVE en heeft in die periode meerdere commerciële en managementfuncties vervuld. In deze verschillende rollen heeft ze brede en uitgebreide ervaring opgedaan in de zaadindustrie. In de functie van statutair directeur zal Ann nauw samenwerken met Adger Banken, eveneens statutair directeur van DLF BV en VP Wholesale & Procurement GEU.

DLF is een wereldwijd zaaizadenbedrijf gespecialiseerd in de veredeling en productie van zaden voor voedergewassen, klavers, recreatiegrassen, groenbemesters en andere gewassen. We zijn eigendom van een coöperatie van Deense graszaadtelers. De hoofdvestiging van de Benelux staat in het Nederlandse Kapelle (Zld). In het Brabantse Moerstraten is ons veredelings- en proefbedrijf gevestigd.

Met een marktaandeel van 50% in Europa en 30% wereldwijd, is de kans groot dat de dieren die uw melk, vlees en wol leveren, de voeding die ze nodig hebben uit ons gras halen. Als u van sport houdt, heeft u uw favoriete team misschien wel eens zien scoren op een veld met ons gras. En als u graag op uw eigen tuingazon ontspant, is dat misschien ook afkomstig uit een zak met onze graszaden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details