NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Alleskunner voor emissievrij groenonderhoud

Alleskunner voor emissievrij groenonderhoud

Met als doel de leefomgeving te verbeteren, focussen bedrijven en overheden bij de aanschaf van machines steeds meer op duurzame mobiliteit. Daarbij is het niet alleen zaak om de hoeveelheid CO2 en fijnstof te beperken, het is ook wenselijk om de geluidsproductie van het materieel zoveel mogelijk te reduceren.

De werktuigdrager AllTrec 4810T van FPS-Electric biedt het beste van beide werelden. Dat maakt deze ‘full electric’ machine tot dé oplossing voor emissievrij groenonderhoud in de meest uiteenlopende omgevingen. De AllTrec 4810T is het resultaat van de krachtenbundeling tussen Frank van de Staak en Bert van Loon, de directeuren van respectievelijk FPS-Machines en WeedControl. Waar de eerste de uiterst toekomstbestendige machine ontwikkelde, beschikt Van Loon als specialist in gifvrij onkruidbeheer over alle expertise om de noviteit vanuit het eind vorig jaar opgerichte FPS-Electric succesvol te vermarkten. Daarvoor heeft de zeer veelzijdige en energie-efficiënte werktuigdrager alles aan boord.

Onderscheidend

Uitgerust met de modernste componenten onderscheidt de AllTrec zich duidelijk van de concurrentie. “Hij is 100 % elektrisch, dus zonder CO2-uitstoot,” zegt Van de Staak. “Daarnaast is de geluidsproductie minimaal en heeft hij, dankzij de zeer krachtige accu, een ongekend hoge actieradius.” Tel daar de lage verbruiks- en onderhoudskosten én een geweldige wendbaarheid bij op, en het is duidelijk: de AllTrec is dé oplossing voor professioneel én emissievrij groenonderhoud, zoals grasmaaien, onkruidbestrijding en veeg- en reinigingswerkzaamheden. “De machine is zó ontworpen dat hij met verschillende aanbouwdelen gecombineerd kan worden,” sluit Van de Staak af. “Het predicaat ‘alleskunner’ is dan ook volledig gerechtvaardigd.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details