NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Terug naar overzicht

VANDIX

Al meer dan 30 jaar is Vandix de referentie voor natuursteentegels (waaronder Belgische blauwsteen)keramische buitentegels en siergrind. Daarnaast zijn we ook leverancier van andere bestratingsmaterialen zoals klei- en betonklinkers en bieden we een uitgebreid gamma zwembadboorden, boordstenen en plinten in natuursteen, alsook afboordingen in beton en staal, afsluitingen, keerwanden en tuinverlichting.

Uitgebreid en eigentijds gamma in natuursteen

Als groothandel in natuursteen leveren wij wereldwijd, en beschikken we over een globaal netwerk van partners. Door dit netwerk kunnen we een breed gamma bieden aan natuursteenproducten uit alle uithoeken van de wereld.

Naast de importexport en verdeling, ligt onze focus ook op het ontwerpen en ontwikkelen van eigen concepten en trends in natuursteen. Alles gebeurt in eigen beheer, waardoor we kostenefficiënt werken, wat budgettair ook in het voordeel is van de klant.
We streven steeds naar het meest vernieuwende assortiment!

Outdoor showroom van 1500 m²

Bij Vandix kan u 7 dagen op 7 een bezoek brengen aan ons ruim toonpark. U vindt er meer dan 150 diverse types natuursteen en keramische tegels. Van elk type werd er minstens 4 m² geplaatst, zodat er een duidelijk beeld ontstaat van de stenen na plaatsing.

Als plaatser van vloerentuinarchitect of tuinaannemer, kunt u op deze manier uw klant laten kennismaken met veel mogelijke opties van vloeren. Wanneer we vooraf geïnformeerd zijn, geven wij uw klant een heldere uitleg over de gewenste types, en sturen we nadien de offerte rechtstreeks naar u door.

Kwaliteit door sociaal en ecologisch engagement

Vandix is actief lid van BNSA, de Benelux Natural Stone Association, en draagt ook het gelijknamig label. Dit label staat garant voor de hoogste kwaliteit in natuursteen.

Tevens zijn wij lid van Trustone, een Vlaams-Nederlands initiatief waarbij overheden, vakbonden, NGO’s en de natuursteensector afspraken maken voor een meer verantwoorde productie en inkoop van natuursteen uit risicolanden zoals Indië en China. Het verwijst voornamelijk naar “Eerlijke Natuursteen” waarbij de ontginning van natuursteen op een verantwoorde manier gebeurd; zonder schending van mensenrechten, milieuschade of kinderarbeid.

Wij hanteren ook een Code of Conduct voor uw dataprotectie en waarmee we ook onze leveranciers aanmanen om belangrijke ethische, milieutechnische en sociale normen en waarden te respecteren en deze alzo trachten te optimaliseren.

Ons streven naar superieure kwaliteit weerspiegelt zich ook in de service naar de particuliere en professionele klant toe. Door onze logistiek optimale ligging in het industrieterrein Plassendale 3, een eigen wagenpark, en een permanente voorraad van 250.000 m² aan natuursteentegels, leveren we snel én op tijd! Indien u dit wenst, leveren we rechtstreeks op de werf.
Heldere communicatie en een correcte service behoren tot onze kernwaarden.

algemene informatie

Services Groothandel tuinmaterialen Adres IZ Plassendale 3, Kuipweg 6
8400 Oostende
België
Telefoonnummer +32 (0)59 23 99 40 E-mailadres [email protected] Website vandix.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details