NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Terug naar overzicht

Suslight

De verlichting van Suslight is nieuw op de Belgische markt en biedt de hovenier keuze uit een ruim gamma aan kwaliteitsvolle, maar eveneens gemakkelijk installeerbare buiten verlichtingen om zo uw klant te voorzien van een prachtig verlichtte tuin.

Bij Suslight beschikken we over een zeer breed assortiment met bijna 50 varianten buitenverlichting bestaande uit onder andere grondspots, buitenspots, staande buitenlampen, wandlampen,… Hierdoor biedt u uw klant verschillende mogelijkheden voor het verlichten van zowel kleine maar ook grote accenten in de tuin. Dit op een veilige- maar vooral ook makkelijke te installeren manier voor de hovenier.

Suslight hecht enorm veel belang aan een lange termijn tevreden relatie met zowel de hovenier als de eindgebruiker. Productkwaliteit dragen we daarom ook hoog in het vaandel. Volgens de Suslight kwaliteitsstandaarden hoort een buitenlamp volledig aanrakingsveilig te zijn. Daarnaast dient de buitenlamp volledig stof- en waterdicht te zijn. Wij bieden daarom ook 5 jaar garantie op alle producten van Suslight.

Ook duurzaamheid is een belangrijk focus punt voor Suslight aangezien duurzaamheid verweven zit in onze naam: SUStainable Lighting Solution. We streven naar een perfecte balans tussen techniek en natuur. Duurzaam ondernemen betekent bij Suslight daarom ook meer dan een energiezuinige lamp. Dit voeren wij uit op operationeel, tactisch en  strategisch niveau. Dankzij het B-Lab Impact Assessment weten wij hoe onze organisatie scoort op de 4 impactgebieden: governance, community, environment en customers. Door onze scoop op duurzaamheid bewust breed te houden maken wij duurzame keuzes die op ketenniveau waardevol zijn. Geen verplaatsing van uitstoot of afval, maar echte reductie in onze keten.

Samengevat biedt Suslight u de mogelijkheid uw tuinproject sfeervol, veilig én makkelijk te verlichten dankzij de plug & play systemen die wij aanbieden. Bovendien bieden wij u een uitgebreide demokoffer ter toelichting van uw klant en een vlot te verkopen systeem omwille van zijn prijsvriendelijkheid wat resulteert in een verhoging van uw omzet.

Bekijk het aanbod op onze website www.suslight.be en vraag een offerte aan via [email protected]

algemene informatie

Services Verlichting Adres Lage Kaart 335
2930 Brasschaat
België
E-mailadres [email protected] Website suslight.be/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details