NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Terug naar overzicht

MatGeco – insulco

MatGeco-insulco, uw partner in innovatieve geotechnische oplossingen sinds meer dan 50 jaar!

Het bedrijf insulco ontwikkelt en verdeelt bouwmaterialen sinds meer dan 50 jaar. In 2018 werden al de geotechnische oplossingen samengebracht in de MatGeco-divisie. In deze divisie zijn uiteraard de vertrouwde producten zoals de gras- en grindplaten, de geotextielen voor wegenbouw, groenaanleg en onkruidbestrijding, de drainagemembranen voor onder- of bovenbouw en de HD-PP afvoergoten nog steeds van de partij. In het drainage gamma komen de uitgebreide oplossingen voor diverse opbouwen in groendaken, gaande van extensief tot intensief, ruim aan bod.

Met onze jarenlange ervaring hebben we betrouwbare kwaliteitsproducten geselecteerd en ontwikkeld om efficiëntie en prestaties te garanderen op lange termijn. Onze innovatieve oplossingen dragen bij aan een betere leefomgeving.

Ontdek onmiddellijk onze unieke en originele oplossingen op onze website: www.matgeco.be. Op deze website kan u bijkomende info zoals de kenmerken van de producten, technische fiches, fotogalerijen, plaatsingsvoorschriften en video’s met plaatsingstips terugvinden.

MatGeco biedt de klant een leverservice uit voorraad aan, voor zowel afhalingen als aanleveringen. De leveringen gebeuren binnen een termijn van 24/48 uur na bestelling in heel de Benelux.

Een team van professionele adviseurs staat ter uwer beschikking om raad te geven, en met u de beste oplossingen te kiezen die het beste passen bij de specifieke kenmerken van uw project. Twijfel zeker niet om onze raadgevers te contacteren.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Geotechnische producten Adres Rue Buisson aux Loups,1a
1400 Nijvel
België
Telefoonnummer +32 67 41 16 10 E-mailadres [email protected] Website matgeco.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details