NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Terug naar overzicht

Lightpro

Ontdek wat 12 volt tuinverlichting voor jou kan doen!
Lightpro is een merk van Techmar dat zich volledig focust op 12 volt buitenverlichting. Tuinverlichting zorgt niet alleen voor sfeer in de tuin, maar draagt ook bij aan de veiligheid. De lampen en accessoires van Lightpro worden ontwikkeld op basis van laagspanning (12 volt). Het is daardoor veilig, energiezuinig en makkelijk aan te leggen. Neem een kijkje op onze website en vind al onze spots, wandverlichting, staande verlichting, decklights, uplights en accessoires. Bekijk de inspirerende mogelijkheden en ga direct aan de slag.

Energiezuinig & duurzaam

Alle armaturen van Lightpro zijn voorzien van LED lichtbronnen. Het voordeel van LED is dat het een extreem laag energieverbruik heeft. De geringe warmteafgifte zorgt voor een lange levensduur.

Makkelijk & flexibel
Ons systeem werkt op 12 volt, dit betekent dat het zonder elektricien aangelegd kan worden. Het gemak van ons 12 volt systeem is dat het eenvoudig aangelegd, aangepast en uitgebreid kan worden.

Veilig
Met het 12 volt systeem hoef je je geen zorgen te maken als kinderen of dieren in contact komen met de bekabeling. 12 volt is laagspanning en daardoor ongevaarlijk. Het systeem is veilig aan te leggen en de kabels hoeven niet ingegraven te worden

Dutch design
Wij hebben ons eigen innovatiecentrum, waar wij zelf onze producten ontwerpen. Als team zijn we nauw betrokken bij het hele proces, van ontwerp tot het uiteindelijke product. Wij garanderen zo de beste kwaliteit en bieden een hoogwaardig assortiment aan.

5 jaar garantie
Je wilt lang onbezorgd kunnen genieten van jouw tuinverlichting, daarom geven wij je 5 jaar garantie op al onze producten.

Hoe werkt het Lightpro tuinverlichting systeem?
De 12 volt buitenverlichting van Lightpro is gemakkelijk, veilig en snel aan te sluiten. De female connector wordt in één handomdraai aangesloten en bestaat uit één deel, waardoor jij je als professional geen zorgen hoeft te maken om iets kwijt te raken. Ook aftakkingen zijn makkelijk te maken met behulp van de male connector waardoor het systeem eenvoudig uit te breiden is.

Meer informatie over de volledige systeemuitleg vind je hier.

Smart
Het is ook mogelijk om jouw tuinverlichting SMART te maken.
Bekijk hier de mogelijkheden van Lightpro NXT.

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen? Houd dan onze Social media kanalen in de gaten en volg ons op: InstagramFacebook of Lightpro.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Buitenverlichting Adres Chopinstraat 10-11
7557 EH Hengelo
Nederland
Telefoonnummer +31 88 43 44 517 E-mailadres info@lightpro.nl Website www.lightpro.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details