NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Kwaliteit, service en flexibiliteit als solide basis
Als tweede nieuweling voor de bouwsector presenteert Schäffer de 1422 SGT, een kniklader met een extreem compacte bouw (0,89 m breed), krachtige hydrauliek en met een grote keuze in aanbouwdelen.

Kwaliteit, service en flexibiliteit als solide basis

Al vier decennia profileert Heusdens Schäffer zich als een gerenommeerde partner in de wereld van professionele wiel-, knik- en telescoopladers. Met een ruim gamma – recent nog uitgebreid – en een doorgedreven service slaagt het familiebedrijf uit Sint-Truiden erin zijn klanten optimaal te bedienen. “Dankzij de combinatie van een ruim gamma aanbouwdelen en een ervaren team techniekers kunnen we een machine helemaal assembleren op maat van de behoefte van de klant”, aldus Mark Vansweevelt, marketingverantwoordelijke van Heusdens Schäffer.

Schäffer knikwielladers hebben ondertussen een onfeilbare reputatie opgebouwd als robuuste en onderhoudsarme machines die duizenden en duizenden uren betrouwbaar dienstdoen. De wielladers uit het rode en gele gamma vind je dan ook in zowat alle sectoren; landbouw, fruitteelt, paardensector, bouw, industrie, groenonderhoud, publieke overheden…

En het gamma van Heusdens Schäffer blijft groeien. Zo werd de 24e T, de eerste elektrische telescopische wiellader voor de bouwsector, aan het aanbod toegevoegd. De efficiëntie van de machine, met een hefhoogte van maar liefst 3,72 m, is meer dan 90%, wat ongeveer drie keer hoger is dan een diesellader.  Als tweede nieuweling voor de bouwsector presenteert Schäffer de 1422 SGT een kniklader met een extreem compacte bouw (0,89 m breed), krachtige hydrauliek en met een grote keuze in aanbouwdelen.

De 24e T, de eerste elektrische telescopische wiellader voor de bouwsector, werd aan het aanbod toegevoegd.

Ook in 2023 aan het gamma toegevoegd: de Schäffer 1622, de meest compacte lader voor de landbouw die Schäffer ooit heeft gebouwd. Het bedrijfsgewicht is 1.250 kg, de totale lengte inclusief bak is slechts 3,05 m, en de breedte begint bij 89 cm. Deze afmetingen maken de machine uitzonderlijk wendbaar en ideaal voor kleine ruimtes. Met haar lage bedrijfsgewicht beschadigt ze geen oppervlakken en kan ze worden vervoerd op door auto’s getrokken aanhangers. Dankzij de lage bouwhoogte van 1,99 m kan de machine ook probleemloos onder lage deuropeningen en poorten door. Het gamma bestaat zo uit meer dan 45 verschillende machines (waaronder vier elektrische modellen), waardoor het bedrijf voor elke behoefte de juiste machine kan aanbieden.

Leasen

Zeker nu ondernemers in stijgende mate uitgedaagd worden door toegenomen complexiteit en hogere kosten, is het van cruciaal belang dat niet alleen hun machinepark betrouwbaar, economisch en duurzaam is, maar ook dat de financiering ervan maximaal aansluit bij het profiel van de onderneming. Zo kan het interessant zijn om een machine en eventuele aanbouwdelen te huren, maar ook leasing behoort tot de mogelijkheden.

Schäffer knikwielladers hebben ondertussen een onfeilbare reputatie opgebouwd als robuuste en onderhoudsarme machines die duizenden en duizenden uren betrouwbaar dienstdoen.

Ongeëvenaarde service

Het begrip service is dan ook topprioriteit bij Heusdens Schäffer. Het bedrijf beschikt over een gespecialiseerd team dat u op alle vlakken professionele ondersteuning biedt, de klok rond, zeven dagen op zeven. Dankzij hun jarenlange ervaring en uitgebreide kennis weten de medewerkers een gevarieerd, kwalitatief hoogstaand productassortiment te combineren met een ongeëvenaarde dienstverlening.

In de showroom van 1.200 m² verwelkomen de verkoopspecialisten u met de glimlach. Ze maken u graag wegwijs in het uitgebreid gamma en achterhalen aan de hand van intensieve begeleiding welke kniklader perfect bij u of uw project past. “Service zit simpelweg in ons DNA. Tijdens het aankoopproces leveren we bijvoorbeeld een gratis demo-machine, want the proof of the pudding is in the eating. Verder beschikken we ook over verschillende mobiele ateliers voor herstellingen ter plaatse, een uitgebreid magazijn en een atelier voor grotere herstellingen. Dankzij de combinatie van een ruim gamma aanbouwdelen en een ervaren team techniekers kunnen we een machine helemaal assembleren op maat van de behoefte van de klant en dat is een grote meerwaarde”, besluit Mark Vansweevelt.  

Ook in 2023 aan het gamma toegevoegd: de Schäffer 1622, de meest compacte lader voor de landbouw die Schäffer ooit heeft gebouwd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details