NLFR

Plateforme pour le professionnel des jardins et des espaces vert
Retour à l'aperçu

CEBEKO

CEBEKO is uw ideale partner voor verkoop, verhuur, herstellingen en het leveren van wisselstukken voor compacte bouw- en grondverzetmachines. Wij zijn erkend en officieel dealer-invoerder van YANMAR minigraafmachines, MultiOne multifunctionele knikwielladers, Cormidi compacte rupsdumpers en van Thwaites bandendumpers. Sinds 1983 staan wij voor u klaar met deskundig advies waarbij u als klant steeds centraal staat. Wij beschikken over een uitgebreid en compleet machinepark met hoogtewerkers, schaarliften, verreikers, dumpers, minigravers en diverse andere grondverzetmachines. Van kleine projecten binnenshuis tot grote projecten op uitgestrekte werven, wij bieden u steeds de beste oplossing.

Verkoop

Bij CEBEKO kunt u terecht voor de aankoop van compacte bouw- en grondverzetmachines van YANMAR, Cormidi, MultiOne en Thwaites. Als erkend en officieel dealer-invoerder van deze topmerken kunnen wij optimale kwaliteit en service aanbieden. Ook tweedehands machines en diverse toebehoren maken deel uit van ons uitgebreid aanbod.

Verhuur

Liever een machine huren? Dat kan natuurlijk ook! Van kleine projecten binnenshuis tot grote projecten op uitgestrekte werven, wij hebben de geschikte machine voor u zonder bestuurder. Dankzij onze eigen transport- en servicemogelijkheid gaan wij snel en zorgvuldig te werk. Geen idee welke machine u nodig heeft? CEBEKO geeft graag advies zodat u zeker de juiste machine huurt.

Wisselstukken

CEBEKO beschikt over een grote voorraad originele onderdelen van diverse topmerken. Onze ervaren magazijnier zorgt voor een vlotte afhandeling en levering bij uw thuis of werkplaats. Niet zeker welk onderdeel u nodig heeft? Wij kunnen iedereen voorzien van professioneel en eerlijk advies.

Service

Door jarenlange ervaring en knowhow kunt u bij CEBEKO zeker zijn van een uitstekende service. Wij beschikken over een eigen werkplaats en goed uitgeruste servicewagens voor onmiddellijke assistentie op uw werfsite. Ons ervaren en gespecialiseerd team van servicetechniekers wordt regelmatig bijgeschoold en blijven zo steeds op de hoogte van de nieuwste technologieën.

Informations générales

Services Service adresse Bruggestraat 193-197
8820 Torhout
België
Numéro de téléphone 050 21 49 35 Adresse email [email protected] site Internet cebeko.be

carte

« * » indique les champs nécessaires

Envoie-nous un message

Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details