Platform voor de tuin- en groenprofessional

NL | FR

Nieuws

Wat is Resilient Blue?

HEADER-Turf-INT-Resilient-Blue-500

4 maart 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Moet ik beregenen, hoeveel moet ik beregenen, is mijn bemesting uitgespoeld, kan ik wel maaien als het zo nat is? Geen reden tot stress! Er is een nieuwe grastechnologie die veerkrachtig met deze extremen omgaat: Resilient Blue! Resilient Blue vangt de klappen van extreme stressperiodes op en vecht zich terug!

Resilient Blue, de nieuwe vorm voor duurzaamheid

Zorgeloos een groene grasmat zelfs na extreme omstandigheden. Elke plant incasseert flinke klappen bij extreme omstandigheden. Maar niet elke plant is in staat om dit te overleven, laat staan hiervan te herstellen. Door Resilient Blue technologie lijdt de grasmat minder onder extreme omstandigheden als droogte en hitte. Resilient Blue technologie zorgt daarnaast voor het snelste herstel na een stressvolle situatie. Dat is wat wij bedoelen met veerkracht! Veerkracht is de nieuwe norm voor duurzaamheid.

Resilient Blue gras technologie

Resilient Blue bestaat uit grassen die uitblinken in veerkracht. Speciaal ontwikkelde resilient Kentucky bluegrass (veerkrachtige veldbeemd) planten vormen het fundament. De Resilient Blue graszaden zijn behandeld met Yellow Jacket Water Manager. Samen vormen ze de Resilient Blue gras technologie. De unieke Yellow Jacket Water Manager zaadbehandeling zorgt voor een optimale vochthuishouding rondom het zaadje, zodat graszaden succesvol kiemen en jonge kwetsbare planten zich stressvrij ontwikkelen tot een gezonde vitale grasmat. Zo vormt de Resilient Blue technologie een veerkrachtig fundament en is de grasmat voorbereid voor extremen in de toekomst!

Resilient Blue biedt veerkracht:

  • Tolerantie tijdens stressperiodes.
  • Snelste herstel na stressperiodes.
  • Buitengewone betredingstolerantie.
  • Hoge ziektetolerantie.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Thomas Goossens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel je graag meer over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details