NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Twee nieuwe families grond- en buitenspots
Terra grondspots zijn volledig stof- en waterbestendig, alsook slag- en stootvast.

Twee nieuwe families grond- en buitenspots

De mogelijkheden om op een stijlvolle, duurzame en perfect geïntegreerde manier buitenverlichting te voorzien werden zonet uitgebreid. Tijdens Green stelt Suslight namelijk twee nieuwe families led buitenspots voor: Calla en Terra. Samen goed voor negentien nieuwe modellen en talloze opties inzake lichthoek, lichtsterkte en optiek.

Calla

Calla is een vernieuwde serie led buitenspots, gekenmerkt door een warme kleurtoon, golvende lijnen en een matzwarte behuizing. De generatie bestaat uit drie modellen – mini, small 2.2 en small 3.2 – met telkens de keuze tussen gewaaierd of gebundeld licht. Daarenboven kunnen de spots zowel in de grond als op hoogte geplaatst worden. Alles samen kunnen zo heel wat verschillende soorten licht in de tuin verwerkt worden, zonder dat de visuele samenhang verstoord wordt. Alle spots hebben immers dezelfde stijlvolle look.

De Terra grondspot in zwarte, ronde variant.

Terra

Met de Terra serie wordt het aanbod in één klap met nog eens zestien nieuwe grondspots uitgebreid. Zij zijn voorzien van een robuuste, geanodiseerde behuizing en zijn met hun score van IP67 en IK09 volledig stof- en waterbestendig, alsook slag- en stootvast. 

Hoewel de robuuste spots voor het grootste gedeelte in de bodem verdwijnen, werd ook hier gedacht aan een fraaie uitstraling. De spots zijn zo beschikbaar in een vierkante en ronde uitvoering, en dat telkens in zowel zwart als aluminium.

Alle spots hebben dezelfde universele afmetingen van 6,9 x 8 cm, maar onderscheiden zich door hun verschillende lichtsterktes, lichthoeken en optieken. Zo is de uitvoering met 60° stralingshoek prachtig om bijvoorbeeld een boom van onderaf aan te lichten, en creëer je met een aantal spots met een stralingshoek van 25° een fantastisch lichtbeeld langsheen een muur of haag. De Terra met matte lens zorgt er dan weer voor dat verblinding op bijvoorbeeld een oprit tegengegaan wordt.

Duurzaam

Net als andere Suslight verlichting werken alle Terra en Calla spots op 24V. Zo blijft het energieverbruik, en bijgevolg ook de kosten en de CO2-voetafdruk, laag. Door de hoge energie-naar-lichtconversie kunnen alle spots rekenen op minimum 75.000 branduren.  

SUSLIGHT BELUX – Stand 1623
www.suslight.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details