NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Snelheid, betrouwbaarheid en bovenal kwaliteit
“Momenteel beschikken we over tien bandenkranen van 9,5 tot 12 ton, een twintigtal minigravers en één

Snelheid, betrouwbaarheid en bovenal kwaliteit

Wanneer het over compact materieel gaat, staat Yanmar al jaar en dag aan de top. Voor de Yanmar-dealers zoals CEBEKO staan nabijheid, snelheid, betrouwbaarheid én kwaliteit van de dienstverlening dan ook voorop. De West-Vlaamse aannemer Lamote kan dat bevestigen. “Het materieel is van zeer goede kwaliteit en vooral op vlak van service gooit CEBEKO hoge ogen”, aldus zaakvoerder Edward Lamote.

De firma Lamote zag in 1941 het levenslicht. Wat ooit begon als een eenmanszaak, is nu uitgegroeid tot verschillende firma’s: Groka CV, Ingelbrecht NV, Lamote BV en Lamote NV. Edward Lamote: “Al vier generaties lang bouwen wij aan onze naam, kwaliteit en service. Vandaag werken wij met een vaste unit die, samen met onze opdrachtgevers, zorgt dat er gas, water en elektriciteit ter beschikking zijn. We zijn vooral actief in West- en Oost-Vlaanderen en werken hierbij voornamelijk samen met Elia, Fluvius, Farys, De Watergroep, AGSO…”

Stevige Yanmar-vloot

Lamote specialiseert zich in het plaatsen van ondergrondse leidingen en kabels, voert kleine grondwerken uit, en zorgt voor aansluitingen voor riool, water, gas en elektriciteit. Binnen dat verhaal staat Lamote 24/7 stand-by voor het herstellen van ondergrondse waterlekken en het uitvoeren van rioolherstellingen. Edward Lamote: “Naast een bekwaam en flexibel team beschikken we ook over de nodige uitrusting om elk project van a tot z uit te voeren. En Yanmar speelt daarin een prominente rol. Momenteel beschikken we over tien bandenkranen van 9,5 tot 12 ton, een twintigtal minigravers en één wiellader. Onze laatste aankoop was een nieuwe B110W déporté, uitgerust met Engcon tiltrotator.”

Een mooi project waar Lamote zijn Yanmar-vloot momenteel optimaal inzet zijn de nutswerken in de Schooldreef in Oostkamp. (Foto Lamote)

Service

De relatie tussen Lamote, Yanmar en CEBEKO gaat al een eind terug in de tijd. Edward Lamote: “CEBEKO nam indertijd contact op met mijn vader voor de aankoop van onze eerste minigravers. Door de goede service is het vertrouwen gebleven en zijn wij nog steeds trouwe CEBEKO-klant. Tegenwoordig zijn graafmachines doorgaans van goede kwaliteit, maar op vlak van service kan een verdeler zeker nog het verschil maken. Voor ons als aannemers is het belangrijk om de kosten na aankoop tot een minimum te beperken. Zowel wat het uitstekende materieel als de service betreft, mag ik in dit geval spreken van een zeer waardevolle samenwerking.”

Een mooi project waar Lamote zijn Yanmar-vloot momenteel optimaal inzet zijn de nutswerken in de Schooldreef in Oostkamp. De voorbereidende werken gingen in november 2022 van start. Tijdens de werken werden de nutsleidingen voor elektriciteit, gas, drinkwater en openbare verlichting vernieuwd. 

Edward Lamote: “De werkomstandigheden waren niet evident: eerst weken met veel regen, nadien een periode van strenge vorst. Maar we hebben met man, macht en machines gewerkt om de eerste fase van de werken voor de start van de kerstvakantie af te ronden.” Tijdens de kerstvakantie was er opnieuw dubbelrichtingsverkeer in de Schooldreef mogelijk. De voetpaden werden tijdelijk hersteld met asfalt, zodat de woningen en handelszaken vlot bereikbaar zijn. Ook de parkeerplaatsen worden maximaal vrijgemaakt, zodat deze opnieuw door bezoekers gebruikt kunnen worden. Op 9 januari ging de laatste fase van de nutswerken van start.

Premium Dealer

Yanmar kan als premiummerk rekenen op een stabiel dealernetwerk. Sinds 1994 maakt ook CEBEKO daarvan deel uit. Een mooi partnership, waarbij het familiebedrijf al verschillende jaren werd verkozen tot Yanmar Premium Dealer. “Hierdoor maken wij deel uit van een selecte groep Europese Yanmar dealers die zich onderscheiden in uitmuntende service in de dienst na verkoop”, klinkt het trots bij CEBEKO. “Onze techniekers en (after)salesmanagers nemen frequent deel aan opleidingen georganiseerd door Yanmar om hun knowhow te verbeteren. Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van het volledige aanbod Yanmar-machines, advies op maat en praktische assistentie.” Ook voor het complete assortiment van originele Yanmar-onderdelen bent u bij CEBEKO aan het juiste adres. 

Lamote specialiseert zich in het plaatsen van ondergrondse leidingen en kabels, voert kleine grondwerken uit, en zorgt voor aansluitingen voor riool, water, gas en

Over Yanmar

Met zijn uitzonderlijke ervaring sinds 1912 profileert Yanmar zich als marktleider op vlak van kwalitatief compact materieel. Het uitgebreide gamma mini- en midigraafmachines op rupsen, mobiele graafmachines, rupsdumpers en wielladers bestaat vandaag uit meer dan veertig modellen. Met de tagline ‘Building with you’ wil het bedrijf de band met zijn dealers verder versterken en nog meer waarde voor de klant creëren. Het merk wil bouwen aan een betere toekomst voor iedereen.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details