NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Ook de meest veeleisende klanten tevredenstellen
John Deere Golf heeft een zeer compleet gamma voor greenkeepers.

Ook de meest veeleisende klanten tevredenstellen

Cofabel is vooral gekend als de exclusieve invoerder en verdeler in België van John Deere. Denk hierbij aan landbouwmachines, tuin- en parkmachines en materiaal voor het onderhoud van golf- en sportterreinen. Het Amerikaanse merk bestaat dan ook al meer dan 184 jaar en is onmiskenbaar marktleider met een ijzersterke reputatie. Vooral de tractoren – boven 150 pk – zijn en blijven nog steeds de standaard, wereldwijd.

Naast John Deere verdeelt Cofabel – een dochteronderneming van Groep Arvesta, voornaamste toeleverancier voor land- en tuinbouw in België en bij het grote publiek vooral gekend van Aveve – andere prestigieuze merken zoals Kramer, Wiedenmann, Infinicut, Greenworks, Jensen, Turfco, Smithco, Wessex en GKB. “We zijn altijd op zoek naar merken die ons aanbod kunnen verbeteren en de resultaten kunnen leveren die zelfs de meest veeleisende van onze klanten verwachten”, zegt Wim Kestens, brandmanager Arvesta/Cofabel.

De nieuwe 100% elektrische John Deere E-CutTM-reeks elimineert het gebruik van brandstof en motorolie volledig.

(Elektrificatie) John Deere

Cofabel is stevig marktleider in gespecialiseerde machines voor het onderhoud van de golfterreinen in België. De Amerikanen van John Deere spelen daarin een belangrijke rol. John Deere Golf heeft namelijk een zeer compleet gamma loop- en zitmaaiers voor greens, fairwaymaaiers, trim-, surrounds- en rough-maaiers, enzovoorts. 

Wim Kestens: “Bovendien is ook bij John Deere de elektrificatie van de machines, groot en klein, een flinke vlucht aan het nemen. De nieuwe 100% elektrische John Deere E-CutTM-reeks elimineert het gebruik van brandstof en motorolie volledig. De hybride modellen gebruiken dan weer veel minder brandstof én hebben minder potentiële lekkagepunten. Veel merken zijn uiteraard die stap aan het zetten, maar bij John Deere kun je zeker zijn dat de gebruikte elektronica en aanverwanten absolute top-of-the-line is!”

Cofabel gaat er prat op enkel met merken in zee te gaan die een referentie zijn in hun branche.

Greenworks en Kramer

In de nooit aflatende zoektocht naar topmerken biedt Cofabel ook de elektrische grasmachines van Greenworks aan. Maar dit zijn niet zomaar elektrische grasmachines. Ze zijn geluidsarm en veroorzaken zeer weinig trillingen, waardoor ze ideaal zijn om langere tijd mee te werken. Tevens zijn ze bijzonder krachtig door weldoordacht gebruik van toptechnologie. Want door de unieke 24, 40 & 60 volt-toepassing – met dubbele aarding voor de veiligheid! – laadt de batterij sneller op dan ze ontlaadt. Zo kom je bij gebruik van een 4 Ah-batterij aan een uur werktijd bij volle belasting.

Bovendien verdeelt Cofabel ook exclusief voor België het Duitse merk Kramer, een middelgroot productiebedrijf dat veel waarde hecht aan eigen onderzoek en ontwikkeling. Kramer verdeelt verreikers en wielladers in verschillende Europese markten. Alle producten van het merk Kramer kenmerken zich door geavanceerde techniek en zijn oerdegelijk, hoogstaand en minutieus afgewerkt.

Alle producten van het merk Kramer kenmerken zich door geavanceerde techniek en zijn oerdegelijk, hoogstaand en minutieus afgewerkt.

Referentiemerken

Cofabel gaat er prat op enkel met merken in zee te gaan die een referentie zijn in hun branche. Zo werken ze voor hun houthakselaars samen met het Duitse Jensen, sinds 1884 heer en meester wat park-, tuin- en bosbouw betreft. Verleden jaar werd het partnerschap als officiële distributeur voor Infinicuts – cilindermaaiers op batterijen – vernieuwd voor België. Met als gevolg enkele grote bestellingen voor een paar voetbalclubs in de Pro League, waaronder Standard Luik.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details