NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Nog meer ontwerpvrijheid voor zwemvijvers
Moderne zwemvijvers bieden dezelfde luxe en comfort als zwembaden.

Nog meer ontwerpvrijheid voor zwemvijvers

Natuurlijke charme, een perfecte integratie in het groen en optimale ontspanningsmogelijkheden: zwemvijvers blijven populair in grote en kleinere tuinen. Als groothandel heeft E.L.S. Garden uit Laakdal een ruim assortiment aan materialen en toebehoren voor de aanleg van allerlei types zwemvijvers. Na bijna tien jaar blijft het bedrijf innoveren in zijn aanbod, recent nog met een gloednieuwe tegelkleur.

Doorheen de jaren maakten zwemvijvers een grote evolutie door. In de beginjaren werden ze nog vooral gezien als een vuilere waterpartij. Ondertussen bieden ze zowat dezelfde luxe en zwemcomfort als een zwembad. De natuurlijke uitstraling en het onderhoudsgemak komen er als bonus bovenop. Logisch dus, dat heel wat klanten interesse hebben voor deze alternatieve vorm van zwemplezier in eigen tuin. Met E.L.S. Garden kiest u een partner die alle materialen voor uw projecten in huis heeft, voor zowel zwembaden als zwemvijvers. Inclusief toegewijd advies en toegang tot de nieuwste mogelijkheden.

Aanspreekpunt voor al uw materialen

Sinds 2014 belevert E.L.S. Garden vanuit Laakdal heel wat tuinaanleggers met hoogwaardige materialen en accessoires. Dat is ondertussen bijna tien jaar, maar het bedrijf steunt op enkele decennia expertise in de tuinsector. Doorheen al die jaren specialiseerde de familiale onderneming zich onder meer in zwembad- en zwemvijvermaterialen. Met Els Meynen staat ondertussen de tweede generatie aan het hoofd van het bedrijf, met dezelfde drive en ambitie als haar vader Ivo, die sinds 1978 in de sector actief is.

Zo heeft E.L.S. Garden een breed gamma aan mogelijkheden voor de afboording van uw zwemvijver. Van traditionele boordstenen met een overhangende neus, over vlakke boordstenen, tot grote tegels. Die grote tegels zijn evenwel minder relevant voor zwemvijvers. Die krijgen meestal een natuurlijkere aankleding en afwerking.  “Of je creëert een oneindige zwemvijver”, zegt Els. “Dat kan door gebruik te maken van een smalle afboording, waardoor het gazon tot aan het water komt. Op die manier wordt de zwemvijver volledig in de tuin geïntegreerd.”

Stijlvol lichtgrijs

De ene zwemvijver is de andere niet. En dat is nog een understatement. Afmetingen, vormen, stijlkeuzes, afwerking…: de mogelijkheden zijn eindeloos. “Bovendien wordt de waaier aan zwemvijverprojecten alleen maar breder, mede door ons steeds groeiend assortiment aan materialen”, zegt Els. “Zo hebben we met G33 een nieuwe tegeltint in het gamma. Dit is een heel lichtgrijze kleur. In droge vorm is het bijna wit. Het geeft de zwemvijver een zeer zachte uitstraling, die ongetwijfeld uitnodigt tot een duik in het water. Met de bijpassende trapelementen en plagetegels werk je het probleemloos af tot een harmonieus geheel.” Ook in de al gekende en populaire kleur G54 zijn al deze materialen beschikbaar. Voor zwemvijvers zijn bovendien ook verschillende kalibers gewassen filterlava beschikbaar.

“Ondertussen zijn er, voor de aankoop van materialen, stilaan wat positieve signalen voor importproducten. Zoals voor alle segmenten waren de prijzen de afgelopen jaren behoorlijk gestegen. De tarieven voor zeevrachten normaliseren stilaan, en daarmee zal ook de prijs van importproducten gestaag dalen. Uiteraard volgen we het op de voet en waken we mee over een scherpe prijszetting, zoals onze klanten van ons gewoon zijn. Bij E.L.S. Garden krijg je steeds een sterke prijs-kwaliteitverhouding. Dat is onze belofte”, besluit Els.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details