NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Maak kennis met de autonome Husqvarna grasmaaier CEORA™

Maak kennis met de autonome Husqvarna grasmaaier CEORA™

Live demonstratie voor professionals

Husqvarna stelt op 25 en 27 oktober haar nieuwste autonome maaier CEORA™ voor. In een sector die momenteel overheerst wordt door zware, conventionele, handbediende dieselmaaiers, zorgt CEORA™ voor een ware revolutie. Tijdens een live demonstratie op twee golfterreinen ervaren professionals wat deze langverwachte oplossing voor commercieel gazononderhoud allemaal te bieden heeft.  

De toekomst van commercieel gazononderhoud

Husqvarna CEORA, de autonome maaier voor commercieel gazononderhoud is eindelijk hier, uitgerust met krachtige mogelijkheden. Zo kan de maaier volledig zelfstandig tot acht voetbalvelden maaien, zowel overdag als ‘s nachts, en maakt de CEORA™ het gazon groener en dichter begroeid dankzij de unieke snijtechnologie en het lage gewicht. Nog een verrassende functie is de mogelijkheid om via een smartphone in te stellen hoe, waar en wanneer de CEORA™ moet maaien. Dit creëert niet enkel een grote mate van flexibiliteit, maar zorgt er ook voor dat de algemene kosten aanzienlijk gedrukt worden. Dit geeft werknemers de kans om te focussen op andere taken om de kwaliteit van de grasmat verder te verbeteren. Daarnaast werkt de elektrische maaier stil en is er geen directe uitstoot tijdens het gebruik.

Het toestel is makkelijk te onderhouden door tijdig de messen te vervangen en de machine regelmatig schoon te maken. De CEORA™ beschikt over extra veilige messen en is in staat om voorwerpen te detecteren en te ontwijken. In de toekomst wordt het productgamma nog aangevuld met accessoires die helpen bij het bemesten, het creëren van streepeffecten of het verzamelen van golfballen.

Klik hier voor meer informatie over CEORA.

Praktische info

Data van de live demo’s:

  • 25 oktober: Royal Bercuit Golf Club: Les Gottes 1 Grez-Doiceau
  • 27 oktober: The Country Club: Miksebaan 248 Brasschaat

Agenda:

  • 9:30 – 10:00 Ontvangst met netwerkmogelijkheid
  • 10:00 – 10:30 Presentatie CEORA
  • 10.30 – 10:45 Q&A
  • 11:00 – 12:00 Live demo CEORA
  • 12:15 – 13:00 Lunch

Professionals kunnen zich aanmelden door de gewenste locatie en het aantal personen door te geven aan: Manuel Neefs manuel.neefs@husqvarnagroup.com of Stephane Ateca stephane.ateca@husqvarnagroup.com.

Collega, relatie of vakgenoot zijn eveneens van harte welkom.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details