Platform voor de tuin- en groenprofessional

NL | FR

Projecten

Husqvarna heeft ondersteuningsplan voor groenprofessionals. Ook in volle coronacrisis blijft investeren betaalbaar

H250-0625_TIF

Tekst | Philip Doutreligne

Beeld | Husqvarna

5 april 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Toch hebben hoveniers en groenvoorzieners veel vragen over hun toekomst en voortbestaan. Husqvarna biedt op die vragen een duidelijk antwoord.

Over het algemeen wist de groensector vrij goed het hoofd te bieden aan de coronacrisis met zijn opeenvolgende lockdowns. Toch hebben hoveniers en groenvoorzieners veel vragen over hun toekomst en voortbestaan. Husqvarna biedt op die vragen een duidelijk antwoord.

Vooruitdenken

Investeren in nieuwe machines blijft noodzakelijk om na de ‘terugkeer naar normaal’ opnieuw de opdrachten snel en efficiënt te kunnen uitvoeren. De heersende onzekerheid heeft echter een flinke domper gezet op het investeringsbeleid van velen. In deze context heeft Husqvarna een programma uitgedokterd waarbij groenprofessionals kunnen blijven investeren zonder hun zorgvuldig opgebouwde financiële reserves aan te spreken en zonder hun financiële toekomst te hypothekeren.

Husqvarna robotmaaier.

De toonaangevende fabrikant van tuin- en parkmachines riep hiervoor het ‘Husqvarna Support Plan’ in het leven, waarbij de aankoopsom van machines uit de professionele 500-serie volledig renteloos gespreid kan worden over 24 maanden. Hiermee steekt het bedrijf zijn klanten een hart onder de riem in deze moeilijke en uitdagende tijden.

100% support, 0% rente

Het ‘Husqvarna Support Plan’ laat toe om toch alle levensnoodzakelijke investeringen door te voeren, via een renteloze leasingformule vanaf een aankoopbedrag van 3.000 euro. Door dit laagdrempelig bedrag kunnen ook alleenwerkende vaklui ervan genieten. Het neemt alvast een flink stuk van de onzekerheid weg en uitstel van investeren is niet langer de enige optie. Tot 31 mei 2021 – hopelijk hebben we dan het ergste van de pandemie achter de rug – kunnen hoveniers en groenvoorzieners van deze uitzonderlijke voorwaarden genieten.

Het aanbod is geldig op alle machines uit de professionele Husqvarna 500-serie, die ondermeer krachtige frontmaaiers, tractoren, kettingzagen, verticuteerders, klepelmaaiers en robotmaaiers omvat. Deze machines zijn het resultaat van meer dan driehonderd jaar traditie, innovatie en passie. Ze munten uit door hun prestaties en duurzaamheid. Dankzij al deze inspanningen is Husqvarna uitgegroeid tot een trendsetter in accu-aangedreven, fluisterstille en GPS- en/of satellietgestuurde bos-, tuin- en parkmachines.

Husqvarna zitmaaier in actie.

In volle vertrouwen

Alle groenprofessionals kunnen zich voor deze renteloze leasing in volle vertrouwen wenden tot hun Husqvarna-dealer. Moeizame en vaak oncomfortabele onderhandelingen met de bankier zijn hier niet aan de orde. Met het Husqvarna Support Plan kan uw bedrijf moeiteloos blijven doorgroeien.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Thomas Goossens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel je graag meer over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details