Platform voor de tuin- en groenprofessional

NL | FR

Producten

Floreren doet u met Plantura

DJI_0024
Plantura heeft een plantenkwekerij van 3,5 hectare in Limburgse aarde.

Tekst | Plantura

Beeld | Plantura

22 september 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Groothandel en kwekerij van kwaliteitsvol groen

Als tuinarchitect of -aannemer op zoek naar een betrouwbare partner voor uw volgende tuinbouwproject? Met de unieke planten en bomen van Plantura maakt u van uw projecten stuk voor stuk kunstwerken.

Plantura is een familiebedrijf in hart en nieren. Al sinds 2015 steken Liesbeth, Dries en Johan samen met hun team zelf de handen uit de mouwen. Het resultaat? Een breed assortiment, een klantvriendelijke en snelle service en, bovenal, een menselijke aanpak. Rechttoe rechtaan, met het hart op de juiste plaats.

Allerhoogste kwaliteit

In een plantenkwekerij van 3,5 hectare in Limburgse aarde waakt Plantura met hoogkwalitatieve materialen, tonnen expertise en de grootste zorgen over haar planten. Al is Plantura meer dan een plantenkwekerij alleen. Het is ook een groothandel waar u elke soort plant of boom weet te vinden. Daarvoor hanteert Plantura dezelfde strenge eisen als in de eigen kweek, waardoor het bedrijf steevast de allerhoogste kwaliteit garandeert.

Wat u ook zoekt, Plantura gaat tot het uiterste om alles voor u te vinden.

Tot het uiterste

Een breed assortiment van bodembedekkende sierheesters en andere tuinplanten wacht op u. Niet helemaal zeker waarnaar u op zoek bent? Plantura denkt met u mee. Leg uw vraag gerust voor en wij leveren het totaalpakket binnen de afgesproken tijd. Wat u ook zoekt, Plantura gaat tot het uiterste om alles voor u te vinden.

Verwacht, met andere woorden,  een snelle service die u ook last minute uit de nood helpt. Zowel uw bestelling ophalen in de plantenkwekerij als laten leveren tot aan de deur is mogelijk. Kortom, hoe kunnen we u helpen?  

PLANTURA – Stand 1676
www.plantura.be

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Thomas Goossens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel je graag meer over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details