NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
Een stijlvol welkom
Geautomatiseerde Alinel schuifpoort met bijbehorende brievenbusconsole. Stijlvol, tijdloos en duurzaam.

Een stijlvol welkom

Poorten en omheiningen maken bijna altijd deel uit van een park- of tuinproject. Is je klant gezegend met een omvangrijke voortuin en oprijlaan? Dan kan je er zelfs zeker van zijn dat hij een geautomatiseerde oplossing verwacht. Wie zich als tuinaannemer echter liefst van al concentreert op de groenaanleg of gewoon ver uit de buurt wil blijven van automatisering en elektronica, vindt in Segaf een professionele partner voor de levering en installatie van een compleet gamma aan toegangs- en omheiningsoplossingen.

Segaf is een Belgisch familiebedrijf met hoofdzetel in het West-Vlaamse Kortemark en sinds 1931 actief in het leveren en plaatsen van poorten, omheiningen, hekwerk, slagbomen, toegangscontrole en alle andere vormen van low of high security perimeterbeveiliging. Zowel grote als kleine projecten behoren tot het portfolio van het aannemersbedrijf, en dat in een industriële, overheids- of particuliere context. Met jaarlijks gemiddeld 1.100 werven over het hele Belgische grondgebied, is het alvast een toonaangevende referentie in de sector.

Limitor draadafsluiting.

Kwalitatieve producten

Segaf is in staat om voor elk project en elke vraag een gepaste, maar bovenal kwalitatieve oplossing te bieden. Eenvoudige omheining of volledig geautomatiseerde en beveiligde draai- of schuifpoort op maat van de toegangsweg of omliggende beplanting? Het kan allemaal. Telkens met aandacht voor duurzame materialen en de gewenste functionaliteiten.

Toegangscontrole en veiligheid.

Volgens de regels van de kunst

Als gereputeerde aannemer heeft Segaf als doel om niet alleen in de producten, maar bovenal in mensen en know-how te blijven investeren. De focus ligt daarom uitdrukkelijk en uitsluitend op de levering, plaatsing en, indien nodig, automatisatie van poorten en omheiningen. Vakmanschap is hét kernwoord, en de dertien montageploegen en vijf elektrotechniekers – allen VCA-gecertificeerd – beheersen dan ook alle finesses van het vak. Samen hebben zij alle kennis in huis om van iedere opdracht iets moois te maken.

Standaard poorten in diverse vormen en formaten

Poorten en omheiningen zijn immers niet zomaar bijzaak, noch volstaat het om ze ‘gewoon’ even in de grond te duwen. Een poort moet vlot en feilloos lopen, mag niet over de grond slepen of ergens tegenaan botsen, moet perfect aansluiten op de omheining of beplanting ernaast, enzovoort. De omheining zelf moet dan weer volledig en betrouwbaar zijn.

Segaf volgt een project van A tot Z op en zorgt dat al deze zaken volgens de regels van de kunst gerealiseerd worden. Wordt de omheining naast de poort pas in een later stadium van een project of door een andere aannemer geplaatst? Dan zal Segaf de nieuwe poort bijvoorbeeld al met de juiste aansluitingsprofielen uitrusten.

SEGAF biedt ook heel wat industriële poortopties.

Wanneer er nood is aan geautomatiseerde toegangsoplossingen, hoe eenvoudig of complex ook, weten de Segaf elektrotechniekers gegarandeerd raad. Als tuinaannemer hoef je je dus niet blind te staren op elektrische aansluitingen en complexe programmaties … dat werk wordt door specialisten in een mum van tijd geklaard. En treden er ooit toch problemen op of moeten de functionaliteiten uitgebreid worden? Dan staat Segaf zelf in voor onderhoud en depannage.

Een poort impliceert dikwijls ook hekwerk. Ook hier weer heel wat opties.

Complete ontzorging

Het erkend aannemersbedrijf stelt zich namelijk op als one stop shop, met service, vakmanschap en snelheid als centrale aandachtspunten. Ontzorgen, daar gaat het om. Segaf behandelt elke vraag daarom van A tot Z: van initiële vraag en deskundig advies over transparante offerte, duidelijke communicatie en planning, tot jaarlijks onderhoud en interventies. Dat gebeurt via één centrale contactpersoon per project, zodat elke klant meteen weet bij wie hij precies terechtkan.  

Iedereen in het Segaf team is VCA-gecertificeerd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details