NLFR

Platform voor de tuin- en groenprofessional
De ET-LANDER, een 100% elektrisch multifunctioneel terreinvoertuig
De elektrische MFV ET-LANDER voelt zich perfect thuis op het platteland. Geen geluidsoverlast en geen schadelijke uitstoot.

De ET-LANDER, een 100% elektrisch multifunctioneel terreinvoertuig

Iets meer dan dertig jaar geleden zette het Elzasser bedrijf ETESIA zijn eerste stappen in de wereld van de groenvoorziening met een revolutionair concept: de eerste zitmaaier met directe uitworp en geïntegreerde opvang, de Hydro 100. Vandaag is dit familiebedrijf met bijna 200 werknemers een belangrijke leverancier voor Europese gemeenten en hoveniers, met een internationale dimensie op de vijf continenten. De recentste innovatie is opnieuw een echte doorbraak: de ET-LANDER, het eerste volledig elektrische multifunctionele voertuig, is klaar om alle economische en ecologische uitdagingen bij het onderhoud van groenzones aan te gaan.

De driedimensionale kipwagen kan tot 940 kg dragen en tot 750 kg trekken. En ook al het groenonderhoudsmateriaal is veilig opgeborgen en verankerd.

Een beroep: professional in de groene ruimte

ETESIA SAS brengt de merken OUTILS WOLF en ETESIA op de markt. ETESIA is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de commercialisering van professionele apparatuur voor groenonderhoud. De reputatie van uitmuntende maaiprestaties is bevestigd voor elk van de twaalf ETESIA productfamilies, en vervolgens uitgebreid met de begrippen robuustheid, betrouwbaarheid, ergonomie en innovatie, die synoniem zijn geworden voor het Franse merk.
Een visie op de toekomst

De toekomstvisie van ETESIA is gebaseerd op deze waarden: innovatie en de drang naar verbetering, ten dienste van het individu en het behoud van het milieu, Zonder op zijn lauweren te rusten, wil de fabrikant uit de Elzas meer dan ooit de maatstaf blijven voor de groenvoorzieningmarkt in termen van innovatie en prestaties. In een context van internationale crisis won ETESIA de eerste plaats bij de Palmarès des Innovations Salonvert 2020 in de categorie Onderhoud van groengebieden dankzij het elektrische voertuig ET-LANDER. 

Het vermogen van het voertuig om hellingen te nemen is indrukwekkend: hellingen en afdalingen tot 35% worden “geslikt” zonder de rijeigenschappen te belemmeren.

Passie en knowhow in prestatiepakket

Alle knowhow en passie van de fabrikant zijn gebundeld in de ontwikkeling van de ET-LANDER, het eerste 100% elektrische multifunctionele voertuig (MFV), ideaal voor alle transport- en handlingtaken. U leest het goed: we hebben het over een voertuig, want de ET-LANDER is als zodanig gehomologeerd. De ruime cabine combineert rijcomfort, ergonomie, totale veiligheid en perfect 360° zicht. Ecologisch, krachtig en autonoom: de ET-LANDER voelt zich overal thuis, in de stad of op het platteland. 

Hij is compact (3,72 m lang), zeer wendbaar dankzij zijn kleine draaicirkel (4,9 m tussen twee wanden) en heeft een grote bodemvrijheid om eventuele obstakels te overwinnen. Hij biedt uitstekende tractie, zelfs op hellingen tot 35%. De driedimensionale kipbak kan tot 940 kg dragen en tot 750 kg trekken, terwijl de geïntegreerde laadkleppen kunnen worden gebruikt om rollend materieel zoals een HYDRO 80 zitmaaier of een Attila 98X bosmaaier te vervoeren. 

De uitstekende compactheid en de ultrakorte draaicirkel van de ET-LANDER zijn onmiskenbare voordelen in stedelijke omgevingen, terwijl het 360° panoramisch zicht het gemakkelijk maakt om alle obstakels te omzeilen.

De uitrusting omvat een watertank, een opbergkast, een opbergrek voor gereedschap en uitrusting, dakrails en twee afsluitbare opbergvakken aan de zijkant. De 15,8 kWh accu is goed voor een hele dag werken, kan in ongeveer 7-8 uur worden opgeladen via een gewoon stopcontact, en garandeert uiteraard een stille, emissievrije werking. Voor het welzijn van mens en milieu. De Elzasser fabrikant werkt hier al tientallen jaren onvermoeibaar aan.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details